3

فروش اعتباری خودروهای ایرانی ایران خودرو با قیمت قطعی

  • کد خبر : 249257
  • ۲۷ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۸:۴۰

گروه صنعتی ایران خودرو با توجه به نیاز و تقاضای بازار، روش های متنوع فروش به صورت فروش فوری، پیش فروش و اعتباری را در سال حمایت از کالای ایرانی تدوین و اجرا می کند.

به گزارش افق نیوز به نقل از ایکوپرس، مصطفی خان کرمی معاون بازاریابی و فروش ایران خودرو گفت: پس از استقبال مشتریان از طرح فروش فوری محصولات ایران خودرو و در راستای پاسخگویی به نیاز مشتریان به خودروهای ایرانی، طرح فروش اعتباری محصولات این شرکت را از امروز دوشنبه بیست و هفتم فروردین ماه آغاز می کند و این روش فروش تا تکمیل ظرفیت ادامه خواهد داشت.

 

خان کرمی خاطر نشان کرد: علیرغم تغییرات اخیر نرخ ارز و به جهت جلوگیری از کاهش قدرت خرید مشتریان، فروش اعتباری محصولات ایران خودرو با قیمت های قطعی و بدون افزایش قیمت خودرو نسبت به سال ۹۶ توسط این شرکت صورت می گیرد .

 

وی افزود: خودروهای این طرح پژو ۴۰۵ بنزینی و دوگانه سوز، پژو ۲۰۶ تیپ ۵، ۲۰۶صندوقدار وی ۸، سمند ال ایکس با موتور ای اف۷ بنزینی و رانای ال ایکس است که با موعد تحویل ۳۰روزه و با بازپرداخت های ۱۲، ۱۸ و ۲۴ ماهه عرضه می شوند.

 

وی تاکید کرد: در طرح فروش اعتباری، افزایش هزینه های بیمه و شماره گذاری، مطابق تعرفه های قانونی از سوی مراجع ذیربط مشمول ثبت نام کنندگان می شود که این افزایش ها مربوط به قیمت خودرو نبوده و به شرکت ایران خودرو مرتبط نیست.

 

معاون بازار یابی و فروش ایران خودرو افزود: متقاضیان می توانند از ساعت ۱۰ صبح امروز دوشنبه بیست و هفتم فروردین ماه با مراجعه به نمایندگی های مجاز سراسر کشور نسبت به ثبت نام در این طرح اقدام کرده و از مزایای آن بهره مند شوند. همچنین طرح های دیگر فروش نیز در هفته آتی ارائه خواهد شد.

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=249257

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
مجموع مبتلایان در جهان
آخرین بروزرسانی در:
مبتلایان

فوتی‌ها

بهبود یافته‌ها

موارد فعال

مبتلایان امروز

فوتی‌های امروز

موارد بحرانی

کشورهای تحت تأثیر