2

به زودی یک ماهواره ۶.۵ تنی به زمین می افتد!

  • کد خبر : 13309
  • ۱۹ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۷:۰۱

مدار زمین امروزه تبدیل به زمین بایری پر از زباله های فضایی شده است. تقریبا ۲۰۰ هزار قطعه به درد نخور ۴ اینچی و بزرگتر در بالای جو زمین دور سر ما می چرخند. البته این زباله ها همیشه در فضا باقی نمی مانند و برخی اوقات به زمین سقوط می کنند. حالا نوبت به […]

مدار زمین امروزه تبدیل به زمین بایری پر از زباله های فضایی شده است. تقریبا ۲۰۰ هزار قطعه به درد نخور ۴ اینچی و بزرگتر در بالای جو زمین دور سر ما می چرخند. البته این زباله ها همیشه در فضا باقی نمی مانند و برخی اوقات به زمین سقوط می کنند. حالا نوبت به یکی از آشغال های فضایی شش و نیم تنی رسیده است که به زمین بازگردد.

این زباله گنده، ماهواره تحقیقات بالای جو (UARS) است که بخشی از تجهیزات ماموریت شاتل فضایی جهت اندازه گیری مواد شیمیایی در سطوح مختلف اتمسفر بوده است. این ماهواره حدود ۴.۶ متر قطر داشته و به بیش از ۱۰ ابزار علمی مجهز است. UARS از سال ۱۹۹۱ تا ۲۰۰۵ در خدمت ناسا بوده است، اما از آن زمان بیهوده رها شده و در فضا می چرخد.

حالا این ماه رو آسمانی تصمیم گرفته که طی چند ماه آینده هبوط به زمین را آغاز کرده و دوباره به مامن خویش باز گردد. البته بسیاری از بخش های این ماهواره هنگام ورود به جو می سوزند و از بین می روند، برخی قسمت ها هم احتمالا خرد شده و جداگانه سقوط می کنند. ناسا فعلا محل سقوط احتمالی این ماهواره را هم نمی داند. ممکن است در اقیانوس بیافتد یا میان یک منطقه شهری پایین بیاید. خلاصه مواظب باشید یکهو ماهواره ای روی سرتان نیافتد!

البته نگران نباشید، ناسا می گوید احتمال زخمی شدن بر اثر سقوط زباله های فضایی بسیار کم است. در تاریخ ۶۰ ساله پرواز به فضا، تا کنون هیچ گزارش مجروحیت یا نشانه های آسیب جدی بر اثر سقوط زباله فضایی مشاهده نشده است.

منبع: نارنجی

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=13309

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
مجموع مبتلایان در جهان
آخرین بروزرسانی در:
مبتلایان

فوتی‌ها

بهبود یافته‌ها

موارد فعال

مبتلایان امروز

فوتی‌های امروز

موارد بحرانی

کشورهای تحت تأثیر