1

مقام انگلیسی در حرم امیرالمؤمنین+تصاویر

  • کد خبر : 139686
  • ۰۸ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۵:۴۸

مشاور وزیر امور خارجه انگلیس و نماینده بازرگانی این کشور در عراق برای نخستین بار به حرم مطهر امام اول شیعیان مشرف شد.

خانم «ایما نیکلسون» مشاور وزیر امور خارجه انگلیس و نماینده بازرگانی این کشور در عراق طی سفر به نجف اشرف به حرم مطهر حضرت امام علی(ع) مشرف شد.
مشاور وزیر خارجه انگلیس که برای شرکت در جلسه رسیدگی به وضعیت آوارگان عراقی با مسئولین آستان مقدس حرم امام علی(ع) دیدار کرده بود برای نخستین بار به حرم مطهر مشرف شد.

خانم نیکلسون پس از تشرف به حرم در بیان احسان خود از حضور در مرقد مطهر گفت: کسی که به این حرم می‌آید عمق حکمت الهی را درک می‌کند. این مکان حالتی روحانی دارد که افراد را به طرف خود جذب می‌کند.

نماینده بازرگانی انگلیس در عراق با بیان اینکه زیارت این مرقد یک احساس زیبا در من پدید آورده از ایجاد یک تغییر روحی عمیق در خود خبر داد که قادر به بیان آن نیست.

این بانوی انگلیسی فضای روحانی حرم امام اول شیعیان را زیبا و عمیق عنوان کرد و گفت: این مکان انسان را به احترام وامی‌دارد.

خانم نیکلسون در پایان از مسئولان آستان مقدس حرم مطهر که با ایجاد تمهیدات لازم زمینه حضور مردم را به این مکان ایجاد می‌کنند تشکر کرد.


مشاور وزیر امور خارجه انگلیس که با آقای «زهیر شربه» جانشین تولیت آستان دیدار کرده است اظهار کرد که درباره کسب اطلاع از وضعیت ۷۰ هزار آواره عراقی که در شهر نجف اسکان داده شده‌اند جلسه‌ای با ایشان برگزار کردیم.

وی با تاکید بر اینکه کمک‌رسانی آستان مقدس حرم به پناهجویان عراقی رسالت انسانی و معنوی این مکان مقدس را نشان می‌دهد از اعلام آمادگی خود برای کمک‌رسانی در زمینه معیشتی و بهداشتی به پناهندگان عراقی خبر داد.

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=139686

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
مجموع مبتلایان در جهان
آخرین بروزرسانی در:
مبتلایان

فوتی‌ها

بهبود یافته‌ها

موارد فعال

مبتلایان امروز

فوتی‌های امروز

موارد بحرانی

کشورهای تحت تأثیر