1

ایرانیان کوتاه قد می شوند چون شیر نمی خورند/ برای آرایش بیش از لبنیات هزینه می کنند

  • کد خبر : 153461
  • ۰۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۴:۴۷

وزیر بهداشت گفت:مردم ایران بیشتر به ظواهری چون لباس و لوازم آرایش اهمیت می‌دهند و کمتر برای سلامتی خود از جمله مصرف لوازم لبنی هزینه می‌کنند.

وزیر بهداشت نسبت به کوتاه شدن قد ایرانیان در آینده به دلیل عدم مصرف شیر هشدار داد. هاشمی با بیان اینکه یکی از عوامل رشد قد مصرف شیر و مصرف مواد لبنی است، گفت: سالانه ۵۰ هزار شکستگی در کشور رخ می‌دهد که ۱۰ هزار مورد آن به دلیل عوارض شکستگی جان خود را از دست می‌دهند.
حسن قاضی زاده هاشمی در بازدید از یک دامپروری در ورامین با تاکید بر اینکه مصرف کم شیر در کشور بیشتر مشکل فرهنگی دارد گفت: مردم ایران بیشتر به ظواهری چون لباس و لوازم آرایش اهمیت می‌دهند و کمتر برای سلامتی خود از جمله مصرف لوازم لبنی هزینه می‌کنند.

او گفت: اولین ماده‌ای که از سفره خانوار‌ها حذف می‌شود شیر است و ممکن است که خانواده‌ها برای شکلات و سایر تنقلات پول اختصاص دهند اما توجهی به مصرف دو لیوان شیر در روز ندارند.

او گفت: در حال حاضر از هر دو خانم ایرانی بالای ۴۰ سال و از هر سه مرد ایرانی یک نفر دچار پوکی استخوان است. بروز معلولیت‌ها نیز از دیگر عوارض شکستگی و پوکی استخوان است که باعث تحمیل هزینه‌های گزاف به خانواده و جامعه می‌شود.

او با تاکید بر اینکه باید روزانه دو لیوان شیر مصرف شود، گفت: توزیع شیر در مدارس در راستای افزایش مصرف شیر در کشور صورت گرفته که ناقص اجرا می شود و باید برنامه ریزی‌های درست در این زمینه انجام شود. مصرف شیر نباید به عنوان یک هزینه در سبد خانوار تلقی شود. لبنیات نوعی سرمایه گذاری برای خانواده‌ها و دولت است و باید با ترویج تغذیه سالم باعث ارتقای سلامت شویم چرا که تغذیه‌های وارداتی باعث بروز آسیب جدی به سلامت خانواده می‌شود.

 

منبع: نسیم آنلاین

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=153461

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
مجموع مبتلایان در جهان
آخرین بروزرسانی در:
مبتلایان

فوتی‌ها

بهبود یافته‌ها

موارد فعال

مبتلایان امروز

فوتی‌های امروز

موارد بحرانی

کشورهای تحت تأثیر