1

تجدیدنظر دانشگاه ماساچوست در مورد ایرانیان

  • کد خبر : 155248
  • ۳۰ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۰

دانشگاه ماساچوست که پیشتر اعلام کرده بود برای رعایت قوانین مرتبط با تحریم ایران، دانشجویان ایرانی را در بعضی رشته‌های مهندسی و علوم پایه نمی پذیرد، در تصمیم خود تجدیدنظر کرده است.

این دانشگاه با انتشار اطلاعیه ای اعلام کرد که پس از مشورت با وزارت امور خارجه آمریکا و دیگران، تصمیم گرفته برای دانشجویان ایرانی برنامه های آموزشی مخصوص طراحی کند که ضمن رعایت الزامات قانونی، آنها بتوانند در رشته های مهندسی و علوم در این دانشگاه تحصیل کنند.
بر اساس قانونی مصوب سال ۲۰۱۲، وزارت امور خارجه آمریکا از دادن ویزا به ایرانیانی منع شده است که قصد دارند در کالج ها و دانشگاه های آمریکایی در بعضی رشته های مرتبط با انرژی، علوم هسته ای، مهندسی هسته ای یا زمینه های مرتبط با آنها تحصیل کنند.

پیشتر، دانشگاه ماساچوست گفته بود که به شهروندان ایرانی متقاضی تحصیل در رشته‌هایی در دانشکده مهندسی (شامل مهندسی شیمی، مهندسی برق و کامپیوتر، مهندسی مکانیک و صنایع) و دانشکده علوم (شامل فیزیک، شیمی، میکروبیولوژی و مهندسی و علوم پولیمر) پذیرش نخواهد داد. این تصمیم از اول ماه فوریه سال ٢٠١۵ به اجرا گذاشته شده بود.

اکنون مایکل مالون، معاون تحقیقات دانشگاه می گوید که مقامات دانشگاه پس از مشورت به این نتیجه رسیده اند که می توانند سختگیری کمتری اعمال کنند.

وزارت امور خارجه آمریکا در واکنش به تصمیم اولیه دانشگاه ماساچوست گفته بود که تغییری در سیاست این کشور داده نشده و دستورالعملی تازه برای عدم پذیرش دانشجویان ایرانی در دانشگاه‌های ایالات متحده صادر نشده است و وزارت خارجه آمریکا “همچنان متعهد است که سفر متقاضیان واجد شرایط را تسهیل کند”.

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=155248

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
مجموع مبتلایان در جهان
آخرین بروزرسانی در:
مبتلایان

فوتی‌ها

بهبود یافته‌ها

موارد فعال

مبتلایان امروز

فوتی‌های امروز

موارد بحرانی

کشورهای تحت تأثیر