2

سرنوشت کودک کویتی که تروریست بین‌المللی شد +تصاویر

  • کد خبر : 155954
  • ۰۹ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۴:۲۸

محمد اموازی در سال ۱۹۸۸ در کویت متولد شد و در سال ۱۹۹۴ هنگامیکه ۶ سال بیشتر نداشت به لندن رفت.

“محمد اموازی” در سال ۱۹۸۸ در کویت متولد شد و در سال ۱۹۹۴ هنگامیکه ۶ سال بیشتر نداشت به لندن رفت.

اموازی پس از پایان تحصیلات در “سنت جونز وود” در شمال لندن، به دانشگاه “وستمنستر” رفت و در سال ۲۰۰۹ فارغ التحصیل شد.

بی بی سی تأکید کرد، آخرین آدرس اموازی در انگلیس قبل از خروج از این کشور، در منطقه “کوین پارک” در شمال لندن بود.

جام/سرویس‌های امنیتی انگلیس در سال ۲۰۰۹ و ۲۰۱۰ فعالیت خود را برای یافتن اموازی به دلیل ارتباط با گروه تروریستی “الشباب” سومالی آغاز کردند.
اموازی هنگام بازگشت از آفریقا، به هیچ جرم تروریستی متهم نشد؛ ولی در سال ۲۰۰۹ و پس از سفر به تانزانیا بازداشت شد.

 

 

 

 

وی در آن زمان با نام مستعار “محمد بن معظم” به همراه یک انگلیسی دیگر به نام “ابوطالب” و یک آلمانی، به تانزانیا سفر کرده بود.
سازمان “Cage” اعلام کرده است که اموازی هنگام بازگشت به انگلیس از طریق هلند، توسط سرویسهای امنیتی هلندی و انگلیسی بازجویی شد.
اموازی در سال ۲۰۰۹ به کویت بازگشت، و در زمینه رایانه مشغول به کار شد. پس از آن ۲بار به انگلیس بازگشت. وی اعلام کرد که در سال ۲۰۱۰ در فرودگاه هیترو بازداشت و ۶ ساعت بازجویی شد، و از بازگشت او به کویت جلوگیری کردند. اموازی همچنین تأکید کرد که یک افسر در جریان بازجویی به او توهین کرد.

 

 

 

 

سازمان “کیج” تأکید دارد که این ماجرا، زندگی اموازی را تغییر داد؛ وی قصد داشت در کویت ازدواج کند و برای انجام برنامه هایش جهت ازدواج به لندن بازگشته بود.
این سازمان خاطرنشان کرد که اموازی در سال ۲۰۱۳ ناامید و سرگشته شده بود؛ و نام خود را به “محمد العیان” تغییر داد و بار دیگر سعی کرد به کویت بازگردد؛ ولی دوباره بازداشت شد.
پدر اموازی در آگوست ۲۰۱۳ اعلام کرد که فرزندش ناپدید شده است؛ وی تأکید کرد که پلیس پس از ۴ ماه اعلام کرد که اموازی در سوریه است .. این درحالی است که خانواده اش فکر می کردند که او در حال امدادرسانی و کمک در ترکیه است.
هنوز مشخص نیست که اموازی چه زمانی وارد سوریه شده است؛ ولی گزارشهای اولیه حاکی است که وی در سال ۲۰۱۳ به ادلب رفت تا در نگهبانی از گروگانهای غربی مشارکت کند.
اموازی در آگوست ۲۰۱۴ در فیلمی که از سربریدن “جیمز فولی” خبرنگار آمریکایی منتشر شده بود، ظاهر شد. یک ماه پس از آن نیز در فیلمهای مشابهی از سربریدن “استیو ساتولف” ، “دیوید هینز” و “آلن هنینگ” دیده شد. البته هنوز مشخص نیست که آیا همان مرد نقابدار مقابل دوربین گروگانهای غربی را سر می برد و یا شخص دیگر.
در نوامبر ۲۰۱۴ همان فرد مسلح در فیلم سربریدن یک گروگان دیگر که یک افسر ارتش سوریه بود، دیده شد. همچنین تصویری از ایستادن او بالای سر بریده شده یک نیروی امدادگر آمریکایی به نام “پیتر عبدالرحمن کاسیگ” منتشر شد.
دو ماه بعد ازآن نیز فیلمی از کشته شدن گروگان ژاپنی به نام “کینجی گوتو” منتشر شرد.
به نوشته وب سایت العالم، اموازی قبل از خروج از انگلیس از سوی “ام آی ۵” بازجویی شد. سرویس اطلاعاتی انگلیس به وی به عنوان یکی از اعضای اصلی یک گروه تروریستی فعال در شمال غربی لندن مشکوک شده بود.
سازمان کیج، فشارها و اقدامات سرویسهای امنیتی انگلیس را مهمترین دلیل گرایش اموازی به تروریسم می داند.

 

 


 

وب سایت دویچه وله نیز با پوشش این خبر و اشاره به سابقه این تروریست کویتی آورده است: «دیوید کامرون، نخست‌وزیر بریتانیا روز جمعه (۲۷ فوریه / ۸ اسفند) ‌در جمع خبرنگاران گفت: اگر کسی در هر کجای دنیا علیه شهروندان بریتانیایی دست به جنایات فیجع بزند، ما برای از کار انداختن آنها هر چه در توانمان باشد، با کمک نیروهای انتظامی و امنیتی، انجام می‌دهیم.»

 

 

 

 

رسانه دولتی آلمان در ادامه نوشته است: خانواده ساتلوف اعلام کرد که شناسایی اموازی “نخستین گام در راهی طولانی برای محاکمه او” است. سخنگوی خانواده‌ی ساتلوف ابراز امیدواری نمود که تروریست ۲۷ ساله محاکمه شود و “به سزای اعمال خود” برسد.

 

 

 

گزارشگر آمریکایی استیون ساتلوف (نفر وسط با کلاخود سیاه)

 

 

دراگنا هینس، همسر دیوید هینس نیز ابراز امیدواری کرد که هر چه زودتر تروریست افراطی دستگیر و مجازات شود.

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=155954

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
مجموع مبتلایان در جهان
آخرین بروزرسانی در:
مبتلایان

فوتی‌ها

بهبود یافته‌ها

موارد فعال

مبتلایان امروز

فوتی‌های امروز

موارد بحرانی

کشورهای تحت تأثیر