3

بورس به فاز منفی رفت

  • کد خبر : 169592
  • ۰۹ شهریور ۱۳۹۴ - ۱۵:۲۴

بورس تهران در معاملات امروز خود از استراحت دو روزه بازگشت و دوباره وارد کانال نزولی شد.

 

به گزارش خبرنگار ایسنا، معاملات سومین روز هفته در حالی به پایان رسید که در این روز متغیرهای بازار بار دیگر قرمز پوش شدند وحجم و ارزش معاملات با افت مواجه شد.

با این اتفاق بورس تهران که در دو روز گذشته روند نسبتا رو به رشدی را طی کرده بود، مجددا به فاز منفی رفت و با کاهش قیمت ها و افزایش فشار فروش رو به رو شد به طوری که شاخص بورس تهران در پایان معاملات امروز ۲۴۱ واحد افت کرد و به ۶۴ هزار و ۲۲۵ واحد رسید.

در معاملات امروز نماد معاملاتی شرکتهای سرمایه‌گذاری غدیر با ۸۶ واحد، نفت بهران با ۷۱ واحد و پتروشیمی جم با ۲۷ واحد، بانک ملت با ۲۰ واحد و حفاری شمال با ۱۸ واحد بیشترین تأثیر منفی را در شاخص کل بورس گذاشتند. در این میان شرکت‌های خدمات انفورماتیک، بانک اقتصاد نوین و زامیاد بالاترین تأثیر مثبت را در شاخص کل بورس گذاشتند و مانع افت بیشتر این متغیر شدند.

امروز نیز با وجود وضعیت منفی بورس و افزایش تقاضای فروش از سوی حقیقی‌ها، شرکتهای قندی مانند روزهای گذشته از استقبال سهامداران برخوردار شدند و بیشترین تقاضای خرید را به خود اختصاص دادند به طوری که شرکتهای قند اصفهان، پتروشیمی شیراز، کارخانجات قند قزوین و پاکشو بیشترین تقاضای خرید را به خود اختصاص دادند از سوی دیگر شرکتهای نفت بهران، فولاد خراسان و سیمان اصفهان در زمره شرکتهای دارای صف فروش قرار گرفتند.

در بازار کم رمق امروز با افت قیمت‌ها و تداوم رکود، حجم و ارزش معاملات هم افت کرد به طوری که در مجموع ۴۹۹ میلیون سهم به ارزش ۹۱ میلیارد تومان داد و ستد شد و ارزش بازار سرمایه تا سطح ۲۷۶ هزار میلیارد تومان افت کرد.

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=169592

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
مجموع مبتلایان در جهان
آخرین بروزرسانی در:
مبتلایان

فوتی‌ها

بهبود یافته‌ها

موارد فعال

مبتلایان امروز

فوتی‌های امروز

موارد بحرانی

کشورهای تحت تأثیر