1

با اصلاح ساختار مالی، نقدینگی بالای ۸۰ درصد برای گروه سایپا ایجاد خواهد شد

  • کد خبر : 180894
  • ۱۵ بهمن ۱۳۹۴ - ۹:۰۷

مدیر عامل گروه سایپا گفت: با اصلاح ساختار مالی قطعا اکثر شرکت های بزرگ گروه از ذیل ماده ۱۴۱ خارج می شوند و برای شرکت های گروه بالای ۸۰ درصد نقدینگی ایجاد خواهد شد.

در راستای برنامه اصلاح ساختار مالی شرکت های گروه خودرو سازی سایپا، مجمع عمومی فوق العاده شرکت سایپا با حضور اکثریت اعضاء تشکیل شد.
در این برنامه، ابتدا معاون مالی و اقتصادی گروه خودرو سازی سایپا، گزارشی از عملکرد و خلاصه وضعیت مالی شرکت های گروه ارائه داد و گفت: با توجه به وضعیت مالی شرکت های گروه طرحی ارائه شد که در آن ضمن واگذاری دارایی های مازاد و انجام افزایش سرمایه باعث ایجاد سرمایه در شرکت های گروه خواهد شد و در این اقدام بناست که از محل واگذاری دارایی ها و انجام افزایش سرمایه از این محل و سپس کاهش سرمایه تا مرز حذف زیان انباشته نسبت به اصلاح سرمایه شرکت های گروه اقدام شود.
در ادامه دکتر جمالی مدیر عامل گروه خودرو سازی سایپا ضمن تبریک دهه مبارکه فجر، گفت: با توجه به اینکه فجر امسال از ابتدا با رفع تحریم ها بین المللی شروع شد، سرآغاز فصل جدیدی برای کشور و نظام است.
وی ضمن تقدیر از سهامداران در همراهی و تحمل سختی ها جهت ایجاد فرصت مناسب برای رشد سایپا گفت: از ابتدای حضور در سایپا  سه برنامه کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت تعریف کردیم و امروز پس از گذشت هفت ماه بارقه های اولیه امید در احیای مجدد سایپا  را می بینیم.
جمالی خاطر نشان کرد: در هر مجموعه بزرگ سه ذی نفع اصلی، سهامداران، کارکنان و مصرف کنندگان وجود دارد و بر اساس استراتژی تعریف شده این مسیر در ابتدا از همه مشتریان به دلیل کیفیت محصولات عذر خواهی کردم و در جهت افزایش و بهبود کیفیت تعهد دادم.
وی گفت: بر همین اساس اولین گام های اجرایی در حوزه خدمات پس از فروش برداشته شد و باید این خبر را اعلام کنم که این برنامه جامع و فراگیر در حال اجرا است.
مدیرعامل گروه سایپا افزود: دومین گام افزایش، بالابردن روحیه کارکنان بود که در این مسیر نیز در همان ابتدا اقدامات مناسبی در جهت رفع مسائل رفاهی کارکنان انجام شد.
وی تصریح کرد: تعهد شده بود که وضعیت سهام و نقدینگی گروه سایپا مورد باز بینی و اصلاح قرار گیرد و این برنامه پس از گذشت ۷ ماه با انجام مطالعات و برگزاری بیش از ۲۰۰ جلسه مستمر و بررسی کارشناسانه همه ابعاد انجام شد.
جمالی کمبود نقدینگی را عاملی موثر در ایجاد رکود دانست و گفت: در ماه های اخیر کمبود نقدینگی به حدی بود که تامین محصول و قطعات سایپا به صورت روزانه انجام می شد و راهی به جز اصلاح ساختار مالی وجود نداشت.
وی تاکید کرد: با اصلاح ساختار اکثر شرکت های بزرگ گروه از ذیل ماده ۱۴۱ خارج می شوند و برای شرکت های گروه بالای ۸۰ درصد نقدینگی ایجاد خواهد شد.
مدیرعامل گروه سایپا گفت: با اصلاح ساختار مالی خواهیم توانست در آینده نزدیک با ال سی ۱۰ درصدی اقدام به خرید و جذب نقدینگی از سیستم بانکی کنیم.
وی در خصوص روند مذاکرات با شرکای خارجی تصریح کرد: سال آینده، سال پررونقی برای سایپا است و اعتقاد داریم در مذاکرات با شرکای خارجی با تأنی و مدیریت و حفظ منافع کشور و سایپا حرکت کنیم و این روند در حال اجراست.
مدیرعامل گروه سایپا افزود: ۵۰ درصد ظرفیت سایپا مربوط به محصولات ملی و گروه است و ۵۰ درصد نیز با برندهای معتبر بین المللی تولید خواهد شد که مذاکرات با شرکت های خودروساز خارجی درحال انجام است و به زودی به مرحله اجرا خواهد رسید.
در پایان با اکثریت آراء سهام داران طرح جامع اصلاح ساختار مالی شرکت های گروه سایپا و خروج از ماده ۱۴۱ اصلاحیه قانون تجارت به تصویب رسید.

 

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=180894

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
مجموع مبتلایان در جهان
آخرین بروزرسانی در:
مبتلایان

فوتی‌ها

بهبود یافته‌ها

موارد فعال

مبتلایان امروز

فوتی‌های امروز

موارد بحرانی

کشورهای تحت تأثیر