2

مصرف برخی آنتی بیوتیک ها موجب ناشنوایی می شود

  • کد خبر : 213709
  • ۱۶ اسفند ۱۳۹۵ - ۷:۰۱

طبق یافته های مطالعاتی، گروهی از آنتی بیوتیک های قوی در درمان «فیبروز کیستیک» می توانند موجب افزایش ریسک از بین رفتن دائمی شنوایی شوند.

به گزارش مهر، آنتی بیوتیک های آمینوگلیکوزید توسط حدود ۷۰ هزار نفر در دنیا که مبتلا به بیماری مزمن تاثیرگذار بر ریه، لوزالمعده، کبد، کلیه ها و روده ها هستند استفاده می شود.

یافته های محققان دانشگاه اورگن آمریکا نشان داد بیمارانی که مجبور به استفاده از دوز بالای آنتی بیوتیک ها برای کاهش عفونت های تنفسی شان هستند، ۴.۷۹ برابر بیشتر در معرض ناشنوایی دائمی قرار داشتند. این وضعیت می تواند بواسطه انزواطلبی، افسردگی و زوال شناختی در این بیماران تشدید شود.

آمینوگلیکوزید مانع از سنتز پروتئین باکتریایی می شود و برای از بین بردن عفونت های مرگبار ضروری است اما در عین حال می تواند موجب کاهش عملکرد شنوایی در گوش درونی و همچینین عملکرد کلیه ها شود.

در این مطالعه، تیم تحقیق گزارش پزشکی ۸۱ بیمار مبتلا به فیبروز کیستیک را با رده سنی ۱۵ تا ۶۳ سال بررسی کردند. آنها این افراد را از لحاظ میزان دوز مصرف به چهار گروه تقسیم کردند. محققان دریافتند هرقدر میزان دوز مصرف این آنتی بیوتیک بیشتر باشد احتمال بروز ناشنوایی نیز بالاتر خواهد بود.

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=213709

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
مجموع مبتلایان در جهان
آخرین بروزرسانی در:
مبتلایان

فوتی‌ها

بهبود یافته‌ها

موارد فعال

مبتلایان امروز

فوتی‌های امروز

موارد بحرانی

کشورهای تحت تأثیر