1

عادات غذایی خطرناکی که منجر به مرگ می شوند

  • کد خبر : 215503
  • ۰۴ فروردین ۱۳۹۶ - ۱:۱۰

برخی منابع غذایی تاثیر بسزایی در فعالیت ارگان های بدن دارند بطوریکه استفاده ناکافی یا بیش از حد آنها باعث نارسایی قلبی و منجر به مرگ می شود.

افق نیوز/حدود ۴۵٫۴ درصد از مرگ میرها به علت نارسایی های قلبی هستند.  براساس نتایج تحقیقاتی که در مجله انجمن پزشکی آمریکا منتشر شد، سکته مغزی و دیابت نوع ۲ به مصرف کردن یا مصرف نکردن ۱۰ نوع ماده غذایی وابسته هستند. این تحقیقات براساس ۳۱۸ هزار و ۶۵۲ مرگ ناشی از آسیب های قلبی بودند.
نسبت مردانی که بعلت نامناسب بودن رژیم غذایی جان خودرا از دست دادند، از زنان بیشتر بود.به گفته محققان، این مساله با رفتارهای غذایی نادرست، نسبت مناسب دارد.
غذاهای پرنمک ۹٫۵ درصد مرگ های مرتبط با رژیم نادرست را شامل می شود. و گوشت قرمز کمتر از ۱ درصد این تعداد را .
عدم استفاده ازمیوه ها در رژیم غذایی، حدود ۷٫۵ درصد را شامل می شود. و توصیه محققان استفاده حداقل ۲ واحد میوه بصورت روزانه است.
سبزیجات بخش دیگری از رژیم غذایی مورد نیاز با میزان ۲ و نیم فنجان در طول روزهستند. عدم استفاده کافی از سبزیجات، ۷٫۶ درصد مرگ های مرتبط با رژیم نادرست غذایی را سبب می شود.
دانه های پروتیینی و خشکبار که منابع غنی در چرخه غذایی هستند،  می بایست روزانه به میزان ۵٫۵ اونس مصرف شوند. ۸٫۵ درصد مرگ های مرتبط با رژیم غذایی مربوط به این دسته می شوند.
روغن ها حاوی اسید چرب و ویتامین E هستند. جایگزین کردن روغن های جامد با مایع ، نقش بسزایی  در سلامت انسان دارد.۲٫۳ درصد مربوط به استفاده از چربی های جامد می باشد.
غذاهای دریایی منبع سرشاری از امگا ۳ هستند. که برای قلب و مغز بسیار مفیدند. عدم استفاده میزان کافی از این دسته مواد غذایی، ۷٫۸ درصد مرگ های مربوط به نارسایی قلبی را شامل می شود.
العالم
لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=215503

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
مجموع مبتلایان در جهان
آخرین بروزرسانی در:
مبتلایان

فوتی‌ها

بهبود یافته‌ها

موارد فعال

مبتلایان امروز

فوتی‌های امروز

موارد بحرانی

کشورهای تحت تأثیر