2

درمان تنبلی چشم با محبوب‌ترین بازی‌های ویدئویی دنیا

  • کد خبر : 80782
  • ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۰:۲۵

محققان مرکز پزشکی کوئین در ناتینگهام به کمک کارشناسان I-BiT عینکی سه‌بعدی را طراحی کرده‌اند که مختص اصلاح تنبلی چشم است. شرکت سونی تعدادی از پرفروش‌ترین بازی‌های پلی‌استیشن ۳ را با این عینک‌ها سازگار خواهد کرد.

محبوبه عمیدی: محققان مرکز پزشکی کوئین در ناتینگهام اعلام کردند به کمک کارشناسان I-BiT موفق شده‌اند، پروژه درمان تنبلی چشم در کودکان را با استفاده از بازی‌های ویدئویی و عینک سه‌بعدی مخصوص آن به سرانجام برسانند. شعبه اروپایی سونی اینترتینمنت، تعدادی از محبوب‌ترین بازی‌های پلی‌استیشن ۳ را با تجهیزات این پروژه در دست اقدام سازگار خواهد کرد.

در درمان استاندارد تنبلی چشم یا آمبلیوپی در کودکان، اغلب صدها ساعت روی چشم سالم آنها پوشیده می‌شود. آلکس فاس از  مرکز پزشکی کویین در ناتینگهام که رهبری تحقیق برای اجرای این شیوه جدید را به عهده داشته، می‌گوید: «کودکان علاقه‌ای به استفاده از چشم‌بندهای طبی ندارند و مقاومت آنها در برابر استفاده از آن می‌تواند درمان را بی‌اثر کند؛ اما موضوع بازی‌های ویدئویی بسیار متفاوت است. بچه‌ها این بازی‌ها را با علاقه انجام می‌دهند و حتی چندین جلسه نیم‌ساعته درمان با این بازی‌ها نیز اثربخش خواهد بود».

به گزارش گیزمگ، در این درمان کودک عینکی را به چشم می‌زند که تصاویر متفاوتی را برای چشم سالم او و چشمی که نیاز به درمان دارد، نشان خواهد داد. برای چشم سالم تصاویر پشت صحنه بازی نمایش داده می‌شود که ثابت است؛ اما چشم دچار آمبلیوپی تصاویر متحرکی را تماشا می‌کند که پیش‌زمینه بازی را تشکیل می‌دهند. پردازش دو تصویر توسط مغز باعث می‌شود کودک تلفیقی از این تصاویر را ببیند که تصویر یک‌دست صفحه بازی است.

Wellcome Trust که بودجه آزمون‌ها و تحقیقات بالینی مرتبط با این فناوری را تأمین کرده، امیدوار است در آینده نزدیک این عینک‌ها توسط اپتومتریست‌ها و در کلینیک‌های چشم‌پزشکی به کار گرفته شوند و در نهایت راه خود را به خانه‌ها باز کنند.

سو کاب، دانشیار دانشگاه ناتینگهام می‌گوید: «توسعه بازی‌های ویدئویی و فناوری‌های مرتبط با آنها توسط سونی می‌تواند این پروژه را به سطوح تازه‌ای ارتقا دهد. من و همکارانم از همین حالا درباره اثر مثبت بالقوه این شیوه در درمان تنبلی چشم در کودکان بسیار هیجان‌زده‌ایم».

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=80782

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
مجموع مبتلایان در جهان
آخرین بروزرسانی در:
مبتلایان

فوتی‌ها

بهبود یافته‌ها

موارد فعال

مبتلایان امروز

فوتی‌های امروز

موارد بحرانی

کشورهای تحت تأثیر