به گزارش خبرنگار سرویس ورزشی «افکار» در مطلبی که وطن امروز آن را منتشر ساخته آمده است: بالاخره بعد از چند هفته حرف و حدیث هدایت شده و بازار گرمی مسبوق به سابقه درباره برنامه تلویزیونی نود، این برنامه همزمان با آغاز لیگ یازدهم، روی آنتن شبکه ۳ رفت.
در طول سالیان اخیر، بارها این برنامه محل منازعه اهالی فوتبال با صدا و سیما شده اما سازمان همواره بهطور قاطع پشت مجری و تهیهکننده این برنامه ایستاده است طوری که از حاشیه امن ایجاد شده، مجری برنامه توانست به هرکسی و هر چیزی بتازد و پاسخگو هم نباشد.
این موضوع اما موجب اختلافاتی در خود سازمان صدا وسیما هم شد و برخی منتقدان معتقد بودند که تهیهکننده نود باید قدری هم پاسخگو باشد اما گوش شنوایی موجود نبود. اینگونه بود که فردوسیپور در برنامه زنده، مدیران شبکه را بارها و بارها یک بار برای دادن وقت بیشتر، بار دیگر برای فلان آیتم و… تهدید کرد؛ امری که در طول تاریخ سیما بیسابقه است.
شما تصور کنید مجری برنامه در تعارض با پخش شبکه ۳، ناگهان روی آنتن، مدیر شبکه آقای پورمحمدی را خطاب قرار میدهد و از او میخواهد که درخواستش را حل کند! مدیران منتقد میگویند اگر این نوع اتفاقات که توسط فردوسیپور باب شده تبدیل به رویه در سازمان شود، سنگ روی سنگ بند نمیشود.
در عین حال، همیشه این بحث مطرح بوده که تهیهکنندهای که سازمان امتیاز آنتن زنده را در اختیارش گذاشته و پول هنگفتی هم از سازمان دریافت میکند، آیا نباید پاسخگو هم باشد؟اصولا یک برنامه تلویزیونی تا چه میزان میتواند محل ایجاد نزاع میان اهالی فوتبال شود؟
برای مثال چندی پیش که گروه حوادث روزنامه وطن امروز گزارشی را درباره سارقان منزل فردوسیپور و میزان پول نقد، دلار، یورو و جواهرات به سرقت رفته وی منتشر کرد، در حالی که مستندات آن بر اساس اظهارات خود شاکی در دادسرا تهیه شده بود، این مجری جنجالی که کمتر حریمی برای ورزشکاران قائل است، در تماسهای متعدد با روزنامه تلاش داشت به نوعی روند اطلاعرسانی وطن امروز تغییر کند! همه استدلال فردوسیپور این بود که اگر من اینقدر پول نقد در خانهام داشتهام… «بابا! وضع ما اینقدرها هم خوب نیست».
این خود نشان میدهد که وقتی چنین حساسیتی درباره مطلب منتشره صفحه حوادث یک روزنامه وجود دارد بسیار بسیار بیشتر باید درباره یک برنامه تلویزیونی حساسیت وجود داشته باشد اما متاسفانه اینگونه نیست. یکی از بازیکنان لیگ برتر چندی پیش گفت: «فردوسیپور که بیمحابا به قرارداد، سقف قرارداد و درآمد و همه چیز ما کار دارد، خودش به عنوان تهیهکننده چقدر از تلویزیون دریافت میکند؟»
این سخن بی راه هم نیست. بنا بر اطلاعات دریافتی، فردوسیپور سال گذشته برای نود، دقیقهای ۶۰ هزار تومان دریافت میکرده که قرار بوده این مبلغ به دقیقهای ۱۰۰ هزار تومان در سال جاری افزایش پیدا کند که در این صورت، در طول یک سال مبلغی حدود یک میلیارد تومان عایدی او از این برنامه میشود که در این صورت باید به او لقب مجری میلیاردی داد.
اما آیا مجری و تهیهکننده برنامه نود در ازای این پول هنگفت دریافتی از بیتالمال، در برابر منتقدان پاسخگو خواهد بود یا به روش و منش خود ادامه میدهد و این برنامه را همچنان در رسانه ملی نگه میدارد؟