![جاده ای که مسافرانش به مقصد نمی رسند + تصویر جاده ای که مسافرانش به مقصد نمی رسند + تصویر](https://arshnews.ir/images/docs/000213/n00213940-t.jpg)
همسایگی دو شهرستان سلسله و بروجرد بعنوان شهرستانهای شمالی استان لرستان، ضرورت ارتباط جاده ای این دو دیار فرهنگ دوست را دوچندان کرده است.
اما به رغم گذشت سالیان متمادی، محور ارتباطی الشتر-بروجرد از نگاه مسئولان، غافل و به جای ایجاد ارتباطی مثبت و اثربخش، حوادث ناگوار متعددی را برای رهگذرانش به ارمغان آورده است.
در این خصوص مصاحبه ای را با چند تن از شهروندان الشتری و نیز مسئول راه و شهرسازی سلسله انجام داده ایم و مشکل فوق را مورد بررسی قرار داده ایم.
یکی از جوانان الشتری با بیان اینکه ساخت این جاده امکان پذیر است گفت: رفع مشکل جاده الشتر به بروجرد امکان پذیر است اما متولیان امر، کوتاهی می کنند.
وی افزود: در سراسر کشور مشاهده می شود که چقدر جاده های طولانی و مهم ساخته شده است اما در مورد این معضل ما شاهد کوتاهی از طرف مسئولان هستیم.
یکی دیگر از شهروندان می گوید: جاده الشتر به بروجرد به یک جاده ی مرگ تبدیل شده است.
وی افزود: از هنگامی که این جاده ساخته شده است باعث مرگ بیش از ۵۰ تا ۶۰ نفر از شهروندان شده است.
وی در ادامه با اشاره به وضعیت نامناسب جاده مذکور گفت: بارها در طول مسیر این جاده به علت بارش برف شدید مجبور به بازگشت شده ایم و اگر این مسیر با همت مسئولان به طور مناسب ایجاد گردد، حدود ۴۰ کیلومتر از مسافت بین دو شهر بروجرد و الشتر کاسته خواهد شد.
امیری، مسئول راه و شهرسازی شهرستان سلسله در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار ما در این رابطه گفت: جاده الشتر به بروجرد، حدفاصل روستای پرسک تا سراب نرم به طول بیست و دو نیم کیلومتر با مشخصات راه فرعی درجه درجه دوم در سال ۸۶ عملیات خاکبرداری و آسفالتش به اتمام رسید و همزمان زیر بار ترافیک قرار گرفت.
وی ادامه داد: بعلت عدم ایمن سازی، محور مسدود اعلام شده و توسط تابلو، این مورد به رانندگان عبوری هشدار داده شده و علاوه بر آن، توسط موانع فیزیکی هم این جاده بسته شده است.
امیری افزود: عمده مشکل این است که ایمن سازی مسیر باید انجام شود.
وی در این رابطه ادامه داد: هزینه ایمن سازی مسیر چیزی نزدیک به یک میلیارد تومان برآورد شده است که می بایست هزینه شود.
سفیرافلاک