به نقل از روابط عمومی امور فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گلستان، رضا مروتی پس از بازدید از پل تاریخی شهرستان آققلا و همچنین پروژه هتل پنج ستاره بوتانیک، بافت قدیم گرگان و مرکز آموزش صنایع دستی این شهرستان، در جمع مسئولان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اظهار داشت: بنیه مهندسی آثار باستانی در استان گلستان قوی است و باید در حفظ و احیای این آثار تلاش شود.
وی با بیان اینکه پل تاریخی آققلا از شاخصههای تاریخی استان محسوب میشود، تصریح کرد: شناسایی، مرمت و بازسازی پل تاریخی آققلا و دیگر آثار تاریخی، نشان از قدمت مهندسی تاریخی و آثار باستانی استان دارد.
مروتی با اشاره به اینکه در آثار ادبی به جای مانده میشود گلستان را به لحاظ مهندسی شناسایی کرد، افزود: بنیه قوی مهندسی آثار باستانی در استان کاملأ مشهود است و اقداماتی که در جهت حفظ، بازسازی و مرمت آثار باستانی توسط کارشناسان صورت میگیرد، رتبه ما را در کشور ارتقا میدهد.
وی با اشاره به اینکه اقداماتی درخور و مناسب در زمینه گردشگری استان صورت گرفته است، تصریح کرد: آنچه در این زمینه باید بیشتر به آن پرداخته شود، شناساندن استان به مسافران است.
قائم مقام ستاد هماهنگی خدمات سفر استان گلستان با بیان اینکه گلستان به عنوان استانی در محور عبور زیارتی قرار دارد، اظهار داشت: حق مردم است که با جذب مسافر و گردشگر به استان، از صنعت توریسم و گردشگری بهرهمند شوند.
رئیس کارگروه گردشگری استان گلستان با اشاره به برگزاری جلسات متعدد در بحث تسهیلات سفر و گردشگری، گفت: با توجه به رویکرد جدید دولت در زمینه تقویت و رونق مسائل مربوط به صنعت توریست و گردشگری، سال آینده با برنامهریزیهایی مدون جذب گردشگر و سرمایهگذار را خواهیم داشت.
وی خاطرنشان کرد: با تشکیل کارگروههای ستاد تسهیلات سفر در دبیرخانه، باید با انسجام و قوتی بیشتر شاخصههای استان، مهماننوازی و فرهنگ غنی آن را به دیگران عرضه کنیم.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار گلستان با بیان اینکه در بخش گردشگری طبیعت اقدامات مناسبی از سوی سازمان محیط زیست صورت گرفته است، افزود: ارتباط بیشتر دو سازمان محیط زیست و سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری میتواند فضای بهتری برای رونق صنعت گردشگری استان فراهم کند.
مروتی با بیان اینکه استان را خوب معرفی نمیکنیم و در این راستا گاهی کوتاهی میشود، افزود: در سطح شهر و مسیرهای جادهای، تعداد بیشماری از تابلوهای تبلیغاتی را میبینیم، اما با توجه به وجود آثار غنی ملی، طبیعی، فرهنگی و تاریخی استان، کمتر به معرفی آنها میپردازیم.
قائم مقام ستاد هماهنگی خدمات سفر استان گلستان ضمن تأکید بر نصب تابلوهایی از مواهب استانی در قسمت های مختلف، تصریح کرد: طبق گمانهزنیهایی که با مسئولان مربوطه صورت گرفته، قرار شده تابلوهایی برای شناساندن مواهب استان در سطح شهر و مناطق ورودی آماده و نصب شود.
وی در این خصوص اذعان داشت: باید از توان بخش خصوصی در زمینه نصب این تابلوها در مسیر ۲۷۶ کیلومتری جاده اصلی استان بهره برد.