5

تعامل عزتمندانه با غرب شرایط را به نفع کشور تغییر می دهد

  • کد خبر : 127373
  • ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۱۳:۳۹

اصغرزاده گفت: همان قدر که گفت وگو و تعامل با آمریکا و غرب از موضع ضعف باعث حقارت و شکست ملی می شود، گفت وگو در موضع برابر و معامله دو جانبه با آنها برای سیاست خارجی ایران پیروزی به شمار می رود .

ابراهیم اصغر زاده در گفت و گو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری خانه ملت، در رابطه با رویکرد فعلی دولت مبنی بر تمرکز بر مذاکرات هسته ای گفت: تمرکز روی روابط خارجی، به ویژه رسیدن به توافقی در ژنو نه تنها لازم که با توجه به تاثیر فلج کننده تحریم ها، فوریت مضاعف داشت. درست مثل بیماری که تب تند بالای چهل درجه دارد؛ باید اول جلوی تشنج او را گرفت بعد سراغ درمان کامل رفت. نمیشود کشوری مثل ایران را که در تله اجماع جهانی علیه خود گرفتار شده، به حال خود رها کرد.

وی ادامه داد: از آن زمان که رییس جمهور سابق قطعنامه‌های شورای امنیت را ورق‌پاره‌ خواند و با غفلت و تجاهل و بی مسئولیتی باعث شد پرونده ایران از مرجعیت آژانس خارج و به شورای امنیت سازمان ملل ارجاع شود، اتحاد عمل و اجماع شکل گرفته، منجر به تخریب پرستیژ بین المللی ایران، انزوای روزافزون، اعمال تحریم‌های فلج کننده جهانی و در نتیجه سقوط شاخص های کلان و بحران اقتصادی در داخل کشور شد.

 

نتیجه انتخابات ۹۲ فرصت جدیدی پیش پای نظام گذاشت

اصغر زاده گفت: مطالبه عموم مردم در انتخابات۹۲ این بود که دولت جدید کاری کند تا اجماع جهانی شکسته و ایران مجددا اعتبار خود را در جامعه جهانی پیدا کند؛ دولت هم باید بر اتمسفر ایران هراسی و ایران ترسی غلبه می کرد.

این نماینده ادوار با بیان این که سیاست ورزی زیرکانه مردم در دست رد زدن به سینه برخی از کاندیدای مدعی تداومِ چالش با دنیا، فرصت جدیدی پیش پای نظام گذاشت تا گره های کور گشوده شود افزود: کافی است به دستپاچگی رژیم های فرتوت و نژاد پرست عربستان و اسراییل که متحدان استراتژیک نیم قرن گذشته امریکا هستند دقت کنیم، می بینیم چگونه از پیشرفت مذاکرات و امکان توافق ژنو سراسیمه و برآشفته شده اند.

وی تصریح کرد: این دو رژیم که تاکنون نان ایران هراسی را می خوردند و به بهانه لزوم مهار و کنترل ایران، هر کاری می کردند و به احدی حساب پس نمی دادند، اینک نگران بازگشت قدرتمندانه ایران به جامعه جهانی اند، البته طبیعی است که فرصت پیش رو همیشگی نخواهد ماند و زمان می تواند به سرعت از دست برود و مجددا آنانی به قدرت برگردند که دلشان به ادبیات چاله میدانی خوش بود؛ ولو اینکه منافع ملی به خطر افتد و اقتصاد کشور گروگان گرفته شود.

اصغر زاده با بیان این که داوری نه فقط در مورد توافق ژنو که درباره هر نوع مذاکره و توافق با دیگر بازیگران بین المللی، پیچیده و دشوار است و نباید با آن شعاری و شتابزده برخورد کرد گفت: از قدیم گفته اند در روابط بین الملل دوست و دشمن دائمی وجود ندارد، تنها منافع ملی دائمی است و به همین دلیل می گویند زیاده خواهی و توسعه طلبی به همان میزان مخل منافع یک کشور است که تسلیم طلبی و ذلت پذیری.

قدرت چانه زنی در مذاکرات بستگی به میزان کاهش شکاف دولت – ملت دارد

وی اظهار داشت: قدرت چانه زنی بستگی به میزان کاهش شکاف دولت – ملت در داخل و موازنه قدرت منطقه ای یا اعتبار واقعی ما دارد.، چانه زنی، بده بستان و تقسیم کار منصفانه، احترام متقابل، به رسمیت شناختن حقوق و منافع یکدیگر و مهمتر از همه رعایت تناسب و موازنه قدرت واقعی طرفین، هر کدام عنصر مقوّم بازی با حاصل جمع مثبت یا همان بازی برد – برد است.

وی افزود: اگر قرار باشد مذاکره تبدیل به بازی مرگ و زندگی یا قمار حیثیتی شود، به گونه ای که یک طرف برنده تمام عیار باشد و طرف مقابل همه چیزش را ببازد، نتیجه پابرجا و دائمی نخواهد ماند. آنگاه اساسا مذاکره بی معنا خواهد شد. در مذاکره طبیعی است هر طرف سعی می کند به عنوان نماینده انحصاری ملتش از امنیت و منافع ملی کشورش دفاع کرده در ارتقای آن بکوشد.

گفت وگو با امریکا وغرب باید از موضع برابر و معامله دو جانبه باشد

اصغر زاده با بیان این که چالش های سیاست خارجی تنها محدود به مناقشات هسته ای نیست و لااقل اگر نه مقدم که باید همزمان با مذاکرات ژنو، برای آنها هم چاره اندیشی کرد افزود: همان قدر که گفت وگو و تعامل با امریکا و غرب از موضع ضعف باعث حقارت و شکست ملی می شود گفتگو در موضع برابر و معامله دو جانبه با آنها برای سیاست خارجی ایران پیروزی به شمار می رود و باعث ارتقای شأن و منزلت و منافع ما در سطح منطقه و جهان خواهد شد.

وی با بیان اینکه فرصت همیشه تکرار نمی شود گفت: گرچه رفتار و ادبیات احمدی نژاد در مجامع بین المللی نتوانست فرصت سازی کند و حتی نتوانست اعتماد روسیه و چین را جهت وتوی قطعنامه های ضد ایرانی و جلوگیری از اعمال تحریم های بین المللی جلب کند.

 

تعامل با غرب و امریکا از موضع عزتمندانه میتواند شرایط را به نفع کشور تغییر دهد

این نماینده ادوار با بیان این که فرصت سوزی زیادی صورت گرفت و کشور در معرض اجماع جهانی قرار داده شد بیان کرد: در عوض آمریکا به بهانه حفظ منافع خود و دوستانش در منطقه روز به روز نفوذش را گسترش داد و با قلدری تمام جلوی جذب و انتقال سرمایه گذاری خارجی به کشور ما را گرفت و با حضور نظامی در همسایگی ایران، جریان مبادله اقتصادی و شریان های تبادل پولی ما با دنیا را قفل کرد.

وی ادامه داد: نه همسایگان دریای خزر، نه همسایگان خلیج فارس و نه کشورهای دوست هیچیک با ما صادقانه برخورد نکردند و به یاری ما نشتافتند زیرا برای آنها هم مهمترین اصل راهنما، منافع ملی شان بود.

اصغر زاده با بیان این که در جند سال اخیر اقتصاد کشور به مصرف اجناس بنجل چینی منحصر شد گفت: حالا ملت ایران در انتخابی سرنوشت ساز، سر میز برگشته‌ و می خواهد با دنیا تعامل داشته باشد، سهم اقتصادی و سیاسی خود را در منطقه و جهان می‌خواهد، دیگر قطعنامه های سازمان ملل را ورق پاره نمی داند و انتظار دارد دیگران هم متقابلا حق و حقوقش را به رسمیت بشناسند.

وی افزود: به هر حال شرایط به گونه ای پیش رفته که تنها تعامل با امریکا، آن هم از موضع عزتمندانه و برابر و با قاعده “برد-برد” میتواند شرایط را به نفع کشور تغییر دهد.

دولت یازدهم نباید بگذارد افکار عمومی دنیا علیه منافع ایران بسیج شوند

وی بیان کرد: استراتژی سیاست خارجی و دیپلماسی دولت، قبل از هر چیز بایستی متکی بر این اصل باشد که هزینه سیاسی و معنوی هر نوع اجماع و ماجراجویی علیه ایران را افزایش دهد و نگذارد افکار عمومی دنیا علیه منافع ایران بسیج شود.

این فعال سیاسی گفت: معرفی ارزش های دموکراتیک و انسان مدار قانون اساسی، احترام همه دستگاه ها به رعایت حقوق بشر، تکیه بر دیپلماسی عمومی و گسترش لابی نهادهای مدنی و غیر حکومتی، قدرت بازدارندگی معنوی و سیاسی ایجاد می کند. برای این هدف با توجه به توان نظامی و تسلیحاتی امریکا، تصور بازدارندگی نظامی ساده انگاری خطرناکی است که منجر به هدر رفتن فرصت های پیش رو می شود، بازدارندگی تنها در چارچوب سیاسی و دیپلماسی عمومی و جلوگیری از اجماع جهانی ممکن است.

توافق ژنو فرصت مهم پیش روی دولت یازدهم است

اصغر زاده با بیان این که حتی اگر ملت بزرگ ایران مانند همیشه آمادگی مقاومت، ایستادگی و از خودگذشتگی داشته باشد، باید برای ادامه مسیر دست به ابتکار جدید زد و طرحی نو در انداخت گفت: البته این طرح نو نمی تواند صرفا فرمالیته و تغییر لحن و ادبیات باشد.

وی ادامه داد: خسارت تبدیل فرصت به تهدید آنقدر برای کشور پر هزینه است که ضرورت تدبیر همه جانبه برای جلوگیری از تحقق آن باید در اولویت دستور کار دولت و شورای عالی امنیت ملی -که رییس جمهور نیز ریاستش را بر عهده دارد- قرار گیرد.

نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی با بیان این که گفت وگو با دیگران و توافق ژنو فرصت مهم پیش روی دولت یازدهم است افزود:روشن است که مذاکره با ۱+۵ کارکرد های متعددی دارد و علاوه بر ارائه چهره ای صلح طلب از ایران، از صدور قطعنامه های ذیل شورای امنیت جلوگیری کرده و منجر به کاهش تحریم ها شده یا لااقل آنها را محدود به تحریم های یک جانبه خواهد کرد. با این حال اگر دولت روحانی فرصت پیش رو را صرفا در مذاکرات با ۱+۵ خلاصه کند، اشتباه است.

 

نخبگان برای کمک به دولت باید از محتوای توافقات ژنو آگاه باشند

وی تاکید کرد: در هر صورت عموم مردم از حل معضلات اقتصادی کشور و رفع تحریم های بین المللی خوشحال می شوند ولی بزرگ ترین ریسک پیش روی دولت در این خصوص، کم اطلاعی نخبگان و روشنفکران و عدم توجیه گروهها و شخصیت های مرجع نسبت به محتوای توافقات ژنو است زیرا این اشخاص هستند که دست به تفسیر و تعبیر توافقات می زنند و نظرشان نزد مردمی که درک روشنی از جنبه های پیچیده حقوقی مذاکرات ندارند، نافذ است.

اصغر زاده عنوان کرد: چندی پیش، در رسانه‌های داخلی خواندم که یک تیم مشاور حقوقی به ریاست دکتر جمشید ممتاز در کنار تیم مذاکرات هسته‌ای تشکیل شده؛ این کار، پاسخی به ایرادات کارشناسی صورت گرفته از جانب افراد مطلع منتقد بود که بخشی از اشکالات عمده حقوقی را به عدم حضور یک تیم مجرب و کارشناس حقوقی در تیم همراه ظریف نسبت می دادند.

وی ادامه داد: معلوم است اگر ما هم در زمان مذاکرات الجزایر که به توافقنامه ایران و امریکا و آزادی گروگان ها منجر شد و به لحاظ سیاسی خوب تنظیم شده بود، به بعد حقوقی و استفاده از حقوقدانان مجرب توجه می کردیم، گرفتار بعضی سوء برداشت ها و ضررهای اقتصادی بعدی نمی شدیم.

مردم باید از محتوای تصمیم های مرتبط با سر نوشتشان آگاه شوند

وی با بیان این که حق دانستن، این فرض مهم را با خود دارد که انسان اساسا موجودی منطقی، خرد ورز، دارای قوه‌‌ داوری و قادر به تشخیص صلاح و منفعت خویش است گفت: از همین‌ رو حق دارد از محتوای تصمیم هایی که با سرنوشتش ارتباط دارد، آگاه شود وظیفه هر دولتی است تا با انتشار اطلاعات و تسهیل دسترسی شهروندان به آن، فرصت های برابر برای همگان ایجاد کند.

نماینده ادوار مجلس در تعریف شفافیت گفت: اطلاعات باید به میزان کافی و وافی ارائه و تامین شود و به شکلهای درخور فهم و اعتماد از طریق رسانه‌‌های همگانی و البته نه تنها از طریق صدا وسیما که در ماجرای اخیر انصراف از یارانه ها ضریب نفوذش محک زده شد عرضه شود.

وی با بیان این که در جوامع مردم سالار و دموکراتیک که مردم مسئولان را انتخاب و اختیار و مسئولیت اداره‌‌ جامعه را به آنها تفویض می کنند، انتظار پاسخگویی دارند عنوان کرد: مسئولان نیز برای جلب و حفظ اعتماد عمومی، وظیفه پاسخگویی دارند و لازمه این امر نیز شفافیت و پرسشگری است.

اصغر زاده گفت: احترام به آزادی بیان و آزادی پس از بیان، تاسیس و رونق رسانه‌‌های آزاد و مستقل، تصویب قوانین مربوط به انتشار اطلاعات و آزادی دسترسی عموم به اطلاعات و نظایر آن تضمین کننده گردش آزاد اطلاعات و در نتیجه ریشه کن شدن شایعات و فرهنگ شایعه سازی و دروغ پردازی است.

طرف غربی باید به تعهدات خود در قبال ایران عمل کند

وی با بیان این که متاسفانه اطلاع دقیقی از پول های آزاد شده و میزان قابل برداشت آن داده نشده است تصریح کرد: طبق توافق اولیه ژنو، آمریکا و اروپا متعهد شده بودند در ازای تعلیق بخش عمده ای از فعالیت های هسته ای ایران، ۲/۴ میلیارد دلار از پول های بلوکه شده ایران را آزاد کنند، اما به رغم آن که ایران به تعهدات خود پایبند بوده و فعالیت های هسته ای را به حالت تعلیق در آورده، طرف غربی به تعهدات خود عمل نکرده است.

وی افزود: این پول ها ظاهرا از بانک مرکزی کشورهایی چون ژاپن و کره جنوبی به حساب های ایران در بانک های تجاری اروپایی واریز شده، اما به علت تداوم تحریم ها ایران قادر به برداشت از این منابع نیست و تازه بخش اعظم آن باید و حتما صرف خرید کالاهای مورد توافق با ۱+۵ یعنی کالاهایی چون تجهیزات پزشکی، قطعات خودرو و دارو شود.

اصغر زاده با بیان این که حتی با این شرایط هم تندروهای امریکایی که بسیاری از آنها، حامی سرسخت اسرائیل محسوب می شوند رویه دولت باراک اوباما در خصوص پرونده هسته ای ایران را ناکارآمد دانسته اند گفت: ان ها به روند مذاکرات ژنو بدگمانند و خواهان افزایش فشار بیشتر بر تهران هستند حتی چندی پیش رئیس جمهور آمریکا هشدار داد که در صورت اقدام عملی کنگره برای وضع تحریم های اقتصادی جدید علیه ایران، او اقدام به وتوی مصوبات کنگره خواهد کرد.

توفیق در مذاکرات خارجی، دست روحانی را برای چانه زنی در مسائل داخلی باز می کند

وی با این که توفیق در مذاکرات خارجی، دست روحانی را برای چانه زنی در مسائل داخلی باز می کند گفت: برخی اشتباهات پایگاه و سرمایه اجتماعی او را تحلیل خواهد برد و در نتیجه از انجام حداقلی تکالیف و وظایفش باز خواهد ماند، با اینکه دولت روحانی در برخی حوزه ها موفق به اصلاح جهت شده ولی در مواردی نیز از ماموریت قانونی خود عقب نشینی کرده یا پشت گوش انداخته است، رئیس جمهور بهتر از همه ما می داند که مطالبات و انتظارات انباشت شده مردم به اعتمادشان از دولت گره خورده است.

اگر دولت یک گام عقب بگذارد، تندرو ها دو گام پیش می آیند

اصغر زاده تصریح کرد: گروههای تندرو اگر یک گام پس گذاشته شود، دو گام پیش خواهند آمد زیرا مایلند هر خیالی مبنی بر امکان تغییر و اصلاح اوضاع را نقش بر آب کنند. برخی گروه ها و دسته جات سیاسی قیم مآبانه خود را مرجع انحصاری تشخیص منافع ملی و قلمرو مصالح کشور می دانند، هرگاه لازم باشد لنگه کفش پرتاب می کنند، با شانتاژ، برچسب زنی و زور حرف و موضع خود را به نام ملت جار می زنند. در این صورت دولت روحانی روی هر چیز دست بگذارد جیغ شان در می آید.

 

پارلمان بنا به صلاحیت ذاتی حق نظارت و کنترل دو قوه دیگر را دارد

وی ادامه داد: نقد و نظر فی نفسه بد نیست، هیچ دولت یا دولتمردی پیدا نمی شود که مصون از اشتباه و خطا باشد، اگر نقد و پرسشگری در چارچوب صلاحیت های قانونی و موازین اخلاقی باشد،آگاهی عمومی و نشاط اجتماعی را افزایش می دهد.

نماینده ادوار مجلس با بیان این که در نظام ما که مبتنی بر تفکیک نسبی قواست و دامنه نظارت مجلس بر مصوبات دولت هم کشیده شده، پارلمان بنا به صلاحیت ذاتی حق نظارت و کنترل دو قوه دیگر را دارد افزود: نمایندگان مجلس هم که بنا به فرمایش امام (ره) در راس امور کشور است، نمی توانند در مورد سرنوشت جامعه بی تفاوت بمانند. هر نقد و نظارتی هم که چوب لای چرخ گذاشتن نیست،البته نمایندگان هم نباید با برخی از انتقادات بی پایه، منافع درازمدت ملی را قربانی مصالح زودگذر جناحی کنند و منزلت مجلس را پایین بیاورند.

وی با بیان اینکه طرح سوالات پی در پی از وزرا، اگر هدفمند نباشد در افکار عمومی نوعی کارشکنی تلقی می شود تصریح کرد: با توجه به اینکه احمدی نژاد احتمالا سرسخت ترین رئیس جمهور ایران در مقابل قوه مقننه از گذشته تاکنون بوده است، ولی تعداد سوال های نمایندگان از اعضای دولت یازدهم، تنها در سه ماه اول عمر دولت حسن روحانی پنج برابر زمان مشابه دولت احمدی نژاد بوده است.

درایت و دوراندیشی اصولگرایان عملگرا، تندروها را آزار می دهد

اصغر زاده بیان کرد: بخش بزرگ اصولگرایان هم که آنها را عملگرا می نامم، موقعیت نوین را درک کرده و دور اندیشی پیشه کرده اند، دیگر حاضر نیستند سکان هدایت امور را به دست چتربازان سیاسی خلق الساعه بدهند و همین درایت و دوراندیشی آنها، تندروها را آزار می دهد تاکنون هم به همین علت تلاش تندروها جهت برهم زدن رابطه منطقی دولت و مجلس نقش بر آب شده است.

ثبت نام ۷۳ میلیون ایرانی برای دریافت یارانه چه ربطی به دولت کمتر از یک سال روحانی دارد

وی با بیان این که بیشتر انتقادات برخی از نمایندگان متوجه ضعف اجرایی دستگاه های دولتی است گفت: اینکه هفتاد و سه میلیون ایرانی کارشان به آنجا کشیده که حس می کنند مستحق دریافت یارانه هستند، چه ربطی به دولت کمتر از یک سال روحانی دارد. فقدان اعتماد مردم به کمپین “نه” به دریافت یارانه یا انصراف، بیش از هر چیز، پسماندی از گذشته است.

نماینده ادوار مجلس افزود: باید ریشه یابی کرد به چه علت ملت بزرگ و متمدن ایران به رغم داشتن کشوری ثروتمند، منابع عظیم انرژی و کسب درآمد سرشار نفتی طی سالهای گذشته، این چنین به لحاظ روحی و روانی آسیب دیده و دلواپس آینده است البته برخی تصمیمات مانند همین برنامه خودانصرافی از دریافت یارانه یا توزیع سبد کالا به نگرانی مردم از آینده دامن زده است و این خود حکایت از خطای محاسبه و ضعف تحلیل ستاد فرماندهی قوه مجریه دارد.

کرکره همکاری با احمدی نژاد پایین کشیده شده است

وی در ادامه در خصوص درباره سکوت احمدی نژاد در برابر انتقادها از وی گفت: احمدی نژاد هیچ گاه سکوت نکرده است زیرا اساسا آدم ساکتی نیست بلکه باید گفت مثل فیلمهای صامت سیاه سفید سالها پیش، صدایش شنیده نمی شود؛ چون نه گوش شنوایی منتظر پیامهای ایشان است و نه جناح محافظه کار حوصله تریبون دادن به او را دارد. لااقل تا اطلاع ثانوی کرکره همکاری پایین کشیده شده است.

اصغر زاده ادامه داد: طبیعی است که احمدی نژاد سعی خواهد داشت قلمرو نفوذش را گسترش دهد و فضای تنفسی بیشتری برای خود و متحدانش دست و پا کند، خطری که جامعه را تهدید می کند بستر و فرهنگ عوام زدگی و عوام گرایی است که خاک احمدی نژاد پرور دارد.

وی در خصوص برنامه ریزی نزدیکان احمدی نژاد برای حضور مجدد وی به عرصه سیاسی کشور گفت: ا ین موضوع نه چندان اهمیت دارد و نه قابل پیش بینی است. وقتی مردم در سطح ملی از اصل غافلگیری استفاده می کنند چرا سیاسیون آن را بکار نبندند تا زمانی که جامعه توده وار محروم از سازمان، به سان خمیر در دستان سیاستمداران باشد در بر همین پاشنه میچرخد.

نماینده ادوار مجلس در ادامه افزود: مگر احمدی نژاد دل ندارد، بسیاری از مدیران و مسئولان از کار افتاده وجود دارند که هنوز دلباخته و دلبسته خدمت به مردم و در حقیقت قدرتند، احمدی نژاد که جای خود دارد.

وی افزود: آن مرد که نامش احمدی نژاد بود، رفته است. اگر هر ادعایی را بپذیریم، نباید از یاد برد که اصولگرایان عملگرا و معتدل در پایان دوره دوم ریاست جمهوری اش، وی را بایکوت و رحیم مشایی کاندیدای جانشین او را به راحتی کنار گذاشتند.

اصولگرایان معتدل می دانند باید با جریان تندروهای عوام فریب مرزبندی داشته باشند

اصغر زاده با بیان این که اصولگرایان عملگرا دیگر حاضر به کولبری برای تندروها نیستند گفت: آنها اینک خود معترفند که ترفندهایی مانند قصه هاله نور و دهها کلک مرغابی دیگر از جمله عوام فریبی های نامبرده بوده است، اینک اصولگرایان معتدل آگاه شده اند که باید با جریان تندروهای عوام فریب مرزبندی داشته باشند.

وی ادامه داد: به نظرماصولگرایان معتدل باید برگ های جدیدتری در دست داشته باشند که در آینده رو خواهند کرد، اصولگرایان طیف رنگین کمانی تشکیل می دهند، بخش تندرو آنها زردها هستند که میخواهند سرخ دیده شوند، جمعیتی پر سر و صدا ولی به شدت متشتت و متفرق که قاعده شان در بی قاعدگی و دور زدن قانون است.

 

جبهه پایداری، سرمایه اجتماعی و پشتوانه لازم برای رقابت را ندارد

نماینده ادوار مجلس در خصوص حمایت جبهه پایداری از احمدی نژاد گفت: رفتار جبهه پایداری هم غیر قابل پیش بینی است، ریشه ایدئولوژی پایداری را نوعی توهم توطئه شکل می دهد توهمی که جزء لایتجزای ایدئولوژی سیاسی آنها شده و بر دشمن نمایی و اهریمن سازی اصلاحات و اصلاح طلبان و حتی اصولگرایان معتدل استوار است.

وی ادامه داد: سابقه تصمیم گیری سازمانی آنها نشان می دهد کارشان بر مدار مرید و مرادی و انتساب و نزدیکی اجزاء به قطب و کانون اعظم می چرخد البته هر سنت پرستی و محافظه کاریِ سوپرانقلابی به همان میزان که خشک و غیر قابل انعطاف نشان می دهد، به دلیل تناقضات درونی به شدت شکننده و آسیب پذیر خواهد بود، جریان پایداری فعلا برای سرپوش گذاشتن بر ندانم کاری های خود و اشتباهاتی که در حمایت کورکورانه از تیم احمدی نژاد مرتکب شد، دارد کاسه کوزه ها را سر اصولگرایان میانه رو و عملگرا می شکند تا از خود سلب مسئولیت کند.

اصغرزاد افزود: پایداری اگر حمایتش مشکل گشا بود، در انتخابات گذشته لااقل می بایست موقعیت بهتری از ردیف انتهای جدول کسب می کرد. این جریان فاقد سرمایه اجتماعی و پشتوانه لازم برای یک مبارزه دموکراتیک حتی با همان اصولگرایان معتدل است، چه برسد به رقابت با اصلاح طلبان.

وی با بیان این که سازه اصلی نظام اندیشگی و حقیقت سازی برخی جریانات، بر منطق دوگانه مرده باد و زنده باد استوار است گفت: از میان انبوه مشکلات پیرامون خود، نمی خواهند به مسئله یابی و شناخت عمیق تر برسند و به همین علت به ساده سازی روی می آورند و فورا جهان و انسان اطراف خود را در قالب دوست و دشمن می ریزند و دوگانه دیو و دلبر می سازند.

نماینده ادوار مجلس تصریح کرد: پرورش یافتگان مکتب پایداری به همه چیز از جمله سیاست ورزی دموکراتیک، مشارکت عمومی، منافع ملی، تعامل و همزیستی با دیگران، و رابطه با غرب وسواس و حساسیت بیمارگونه دارند، عنوان چنین وسواسی در اصطلاح سیاسی “توهم توطئه” نامیده می شود،کسی که به توهم توطئه مبتلاست، تمام رویدادهای عمده سیاسی و تاریخی را در دست پنهان دستگاههای مخوف جاسوسی بیگانه می پندارد و در نتیجه خود را مبرا از پاسخگویی و کشف دلایل واقعی شکست میداند.

ابراهیم اصغر زاده با بیان این که از دید جبهه پایداری، اصلاح طلبی و اصلاحات، دشمن خانگی است افزود: به هر اندازه که دولت روحانی متهم به همسویی با اصلاحات در زمینه های فرهنگی، سیاسی و دیپلماتیک بشود، بیشتر هدف تهدید توپخانه این جبهه قرار خواهد گرفت./

گفت و گو از هانیه خاکپور

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=127373

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
[cov2019]