در لیگ شبیه سازی دو بعدی این مسابقات، تیم دبیرستان انرژی اتمی و تیم نکسوس از دانشگاه فردوسی مشهد به ترتیب موفق به کسب رتبه های اول و دوم شدند و جایگاه سوم به تیم دانشگاه Heifie چین رسید. در لیگ رباتهای کارخانه دار(robot@factory) هم تیم پارسیان از دانشگاه صنعتی امیرکبیر اول شد و تیمهایی از پرتغال، دوم و سوم شدند.
علیرضا سعیدی از اعضای تیم رباتیک پارسیان دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: مسابقات رباتیک پرتغال با رقابت حدود ۲۰۰ تیم از بیش از ۱۰ کشور جهان از جمله هلند، پرتغال و اسپانیا برگزار شد.
وی با اشاره به لیگهای این مسابقات، افزود: مسابقات در قالب لیگهای رباتهای کارخانهدار، رباتهای فوتبالیست سایز متوسط، شبیه ساز فوتبال دوبعدی و سه بعدی، لیگ رباتهای نمایشی و استاندارد پلتفرم و لیگ خودروهای اتوناموس و لیگهای دانش آموزی برگزار شد.
سعیدی با اشاره به حضور تیم پارسیان از دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی امیرکبیر در این مسابقات گفت: تیم پارسیان در لیگ رباتهای کارخانهدار این مسابقات شرکت کردند ضمن آنکه در کنفرانس سیستمهای رباتیکی هوشمند نیز که همزمان با این مسابقات برگزار شد، محققان علوم رباتیکی به ارائه دستاوردهای خود پرداختند.
وی اظهار داشت: در این دوره از مسابقات، دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اعزام تیم پارسیان در لیگ رباتهای کارخانهدار شرکت کرد که پس از رقابت با دیگر تیمهای شرکت کننده موفق به کسب مقام اول شد.
سعیدی با تاکید بر اینکه این تیم با سرپرستی دکتر رضا صراف و دکتر شیری به این مسابقات اعزام شدند، اضافه کرد: صنعتی کردن دستاوردهای رباتیکی محققان کشورمان از اهداف اصلی دانشجویان و اساتید دانشگاه صنعتی امیرکبیر است که طراحی و ساخت رباتهای کارخانهدار با هدف فعالیت در محیط کارخانه و انبارهای هوشمند به منظور تسهیل و تسریع فعالیتهای انسانی قدم مهمی در این جهت خواهد بود.