محمود اسلامیان در نشست تخصصی سیاستهای صنعتی و تجاری با ابراز تاسف از خودسوزی منجر به فوت یکی از صنعتگران ایلامی در جلوی یکی از بانکهای دولتی اظهار کرد: من خودکشی را تائید نمی کنم اما باید بررسی شود که چه عواملی دست به دست هم داده که این فرد صنعتگر را مجبور کرده دست به چنین کاری بزند که متاسفانه به فوت وی نیز منجر شده است.
وی توضیح داد: بانک مربوطه قرار بوده به این صنعتگر ایلامی که در زمینه تولید پروفیل فولادی فعالیت می کرد وام ۵ میلیارد تومانی بدهد که به طور کامل این رقم را پرداخت نمی کند و در عین حال از وی وثیقه ۶ میلیارد تومانی نیز می گیرد که در نهایت وی مشمول جرایم سنگینی می شود که به همین دلیل وی از بانک کمک می خواهد اما گویا بانک مربوطه پاسخگوی وی نبوده است و وی مدت زیادی در مسیر تهران به ایلام در رفت و آمد بوده اما مشکلش حل نشده است. وی در نهایت یک گالن ۵ لیتری بنزین را از پمپ بنزین گرفته و توسط آن خودش را آتش زده است که متاسفانه باخبر شدیم پریشب فوت کرده است.
عضو هیئت رئیسه اتاق ایران در ادامه با انتقاد از سیاستهای مالیاتی کشور اظهار کرد: سازمان مالیاتی عملا تنها از کسانی مالیاتی می گیرد که دارای شناسنامه مشخص هستند که عمدتا نیز شامل تولیدکنندگان می شوند اما برخی دیگر از افراد که درآمدهای میلیاردی نیز دارند به راحتی از پرداخت مالیات فرار می کند. یکی از دوستان بنده که نامش را نمی برم در همین تهران یکی از اتاقهای مادر خود را اتاق کارش کرده و میلیاردی هم درآمد دارد و مالیات نمی دهد. یک بار که آدرس اتاق وی را به جایی دادم وی به شدت به من اعتراض کرد که چرا این کار را کردی!
اسلامیان همچنین با اشاره به تجربه آمریکا در جریان بحران مالی و رکود سال ۲۰۰۸ گفت: واقعیت این است که با دست خالی و بدون خرج کردن نمی توان از رکود خارج شد. آمریکا در جریان بحران مالی ۲۰۰۸ بالغ بر ۸۰۵ میلیارد دلار پول به بخشهای مختلف به ویژه صنایع این کشور تزریق کرد که در نهایت این اقدامات منجر به خروج آمریکا از رکود شد.
وی اظهار کرد: متاسفانه در حال حاضر علاوه بر تمام مشکلاتی که وجود دارد با کارآفرینان و سرمایه گذاران کشور خیلی بد برخورد می شود و احترامی به آنها گذاشته نمی شود.