فریبکاریها موقت است ؛ آمار دروغ،ادعای دروغ،پول بی خود مصرف کردن که مردم میفهمند یک بازی است و بیتالمال را به غارت بردن برای خرید چند رای و امثال این چیزها دیگر در مردم جواب نمیدهد حتی اگر مردم نیاز داشته باشند این پول را میگیرند ولی لعنتشان هم میکنند
باید به اعتماد و عشق مردم به نظام و مدیریت بینظیر امام(ره) که حقیقتا الگوی بسیار موفق رهبری در تاریخ اسلام بودند، بالید
همه باید تلاش کنیم که اگر اعتماد بخشی از مردم از بین رفته را برگردانیم چون مردم آگاه آسانتر برمیگردند و لجبازی نمیکنند بشرط آنکه واقعیت را ببینند
انشاءالله آنقدر احساس وظیفه در بین مسوولان باشد تا سرمایه مهمی که ما ۵۰ سال به آن تکیه میکنیم و در میدان ماندهایم را حفظ و تقویت کنند
امروز دشمنان ما چهار چشمی ما را نگاه میکنند تا حضور بیشتری پیدا کنند خدا کند که ما هم این چشم باز را داشته باشیم
آیت الله هاشمی رفسنجانی در هشداری صریح تاکید کرد : فریبکاریها موقت است آمار دروغ دادن، ادعای دروغ کردن، پول بیخودی مصرف کردن که مردم میفهمند یک بازی است و بیتالمال را به غارت بردن برای خرید چند رای و امثال این چیزها دیگر در مردم جواب نمیدهد حتی اگر مردم نیاز داشته باشند این پول را میگیرند ولی لعنتشان هم میکنند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی آیت الله هاشمی رفسنجانی در بخشی از سخنان خرداد ماه سالجاری ایشان در مراسم بزرگداشت حماسهسازان جامعه پزشکی در دوران جنگ تحمیلی آمده است : “فداکاریهای مردم در دوران جنگ ناشی از اعتماد آنها به نظام بود که با عشق و اعتماد به قتلگاه رفتند. ما از این سرمایه و اعتماد در همه مبارزات استفاده کردیم و تا این اواخر از آن استفاده مینمودیم. اگر بخواهیم امروز یک حرف درستی بزنیم و نصیحتی انجام بدهیم آن است که نظام و به طور کلی همه باید تلاش کنیم که اگر اعتماد بخشی از مردم از بین رفته و به تردید افتادهاند اعتماد آنها را برگردانیم و صفای بین دولت و مردم، نظام و مردم و حکومت و مردم را ایجاد کنیم. این کار آسانتری است چون مردم آگاه آسانتر برمیگردند و لجبازی نمیکنند بشرط آنکه واقعیت را ببینند.”
گزیده این سخنرانی بدین شرح است :
* انشاءالله آنقدر احساس وظیفه در بین مسوولان باشد تا سرمایه مهمی که ما ۵۰ سال به آن تکیه میکنیم و در میدان ماندهایم را حفظ و تقویت کنند. بدانید که امروز دشمنان ما چهار چشمی ما را نگاه میکنند و دنبال رخنه میگردند تا حضور بیشتری پیدا کنند. این چیز روشنی است و همه میتوانند آن را بفهمند. خدا کند که ما هم این چشم باز را داشته باشیم.
* فداکاریهای مردم در دوران جنگ ناشی از اعتماد آنها به نظام بود که با عشق و اعتماد به قتلگاه رفتند. ما از این سرمایه و اعتماد در همه مبارزات استفاده کردیم و تا این اواخر از آن استفاده مینمودیم.
* اگر بخواهیم امروز یک حرف درستی بزنیم و نصیحتی انجام بدهیم آن است که نظام و به طور کلی همه باید تلاش کنیم که اگر اعتماد بخشی از مردم از بین رفته و به تردید افتادهاند اعتماد آنها را برگردانیم و صفای بین دولت و مردم، نظام و مردم و حکومت و مردم را ایجاد کنیم. این کار آسانتری است چون مردم آگاه آسانتر برمیگردند و لجبازی نمیکنند بشرط آنکه واقعیت را ببینند.
* میتوان منطقه را دید که مردم هوشیار، آگاه، مجاهد و مبارز شدهاند. مردم یمن ماههاست در خیابان هستند و شهید میدهند. در لیبی نیز مردم میجنگند و کشته میدهند. در سوریه نیز مردم مقاومت میکنند. در بحرین که یک مظلمهای است و هیچ پناهی نیز در این دنیا ندارند. در مقابل مردم در مصر موفق شدند و در جاهای دیگر حرکت آغاز شده و اینگونه حرکات ادامه دارد، چون مردم آگاه شدهاند و حاضر نیستند که استبداد و وابستگی به استعمار را بپذیرند.مردم با علم وارد شده و تحصیلکردهها نیز مردم را روشنتر میکنند. در این بین کانالهای فراوان رادیو و تلویزیونی و سرعت انتشار اخبار اینترنتی و وبها همه در اختیار مردم است. اگر حادثهای در هر گوشه از دنیا اتفاق افتد همه مردم در همه جای دنیا میتوانند آن را ببینند و تحلیل کنند. اینچنین مردم آگاه دیگر زیر بار استبداد و استکبار نمیروند و فقط میتوان با خدمت درست و با صداقت اعتمادشان را به دست آورد.
* بعد از عزل بنیصدر وحدتی در جامعه بوجود آمد، بطوری که مردم با اعتماد و عشق به نظام و با دست خالی و امکانات کم در صحنه حضور داشتند. حضور مردم در صحنه ضعف ارتش و کمبود سپاه را حل کرد و مردم بسیج عمومی را تشکیل دادند و نیروهای مردمی در جبههها حاضر شدند. در واقع نقطه قوت ما در جنگ داوطلبان دفاع بود.
* باید به اعتماد، عشق مردم به نظام و مدیریت بینظیر امام(ره) که حقیقتا الگوی بسیار موفق رهبری و فرماندهی در تاریخ اسلام بودند، بالید. خداوند این هدیه را با رهبری امام(ره) به ما داد که ما توانستیم مقاومت کنیم و مردم نیز فداکاری کنند.
* شنیده میشود که از تعداد شهدا ارقام نجومی بیان میشود که این موضوع صحت ندارد. مجموع شهدا از ابتدای قیام در سال ۴۰ به بعد تا دوران جنگ و بعد از آن و بمباران و همه حواشی آن به ۲۰۰ هزار نفر شهید نمیرسد که بیشتر آنها در بمباران و قبل از انقلاب شهید شدند. بنابراین صحبت از میلیونها شهید در این دوران درست نیست.
* تلفات ما در دوران جنگ بسیار کمتر از تلفات رانندگی در جادههاست. به گونهای که سالانه ۲۵ هزار نفر به صورت مستقیم در تصادفات میمیرند که این میزان دو برابر تلفات جنگ است ؛ جنگ هشت سالهای که مردم با دست خالی در برابر ابرقدرتها و ابرثروتها جنگیدند و چنین نتیجه مهمی را بدست آوردند.
* چه کسی باور میکرد که ایران در سازمان ملل بتواند عراق را محکوم کند. اکثر کشورها در سازمان ملل با ما موافق نبودند، ولی به دلیل قدرتی که ما در جنگ نشان دادیم و با مقاومتهایی که در مقابل حملات آمریکاییها و حملات وسیع عراق انجام میدادیم، نشان میدادیم که قدرت دفاعیمان بسیار است و به همین دلیل سازمان ملل پذیرفت که عراق یک متجاوز بوده و ما را ذیحق برای گرفتن غرامت دانست. با وجودی که هنوز این غرامت پرداخت نشده، ولی در سازمان ملل به تصویب رسید.
* البته دبیر کل وقت سازمان ملل فردی شجاع و منصف بود که برای تهیه قطعنامهای برای متوقف کردن جنگ تلاش میکرد. البته ما در آن دوران توانستیم امام(ره) را برای متوقف کردن جنگ قانع کنیم، بطوری که در یک جلسه با حضور پنج نفر از سران خدمت امام(ره) رفتیم و وضع را تشریح کردیم. امام(ره) نیز خیلی سریع فهمیدند و آن نامه عجیب و تاریخی را نوشتند و خودشان مسئله را حل کردند.
* نصرت خداوند را میتوان دید از آنچه بر سر حزب بعث عراق، صدام، نظامیان مقصر عراقی و منافقان جاسوس آمده است. دیگر وعده نصرت خدا بهتر از این نمیشد.