به گزارش فارس، محمد قاسملو اظهار کرد: چندی پیش فردی به هویت معلوم به این پلیس مراجعه و اعلام داشت که به صورت ادامهوار مبالغی از حساب بانکی وی به صورت غیرمجاز برداشت شده است که موضوع در دستور کار کارشناسان فنی تیم اقتصادی این پلیس قرار گرفت.
وی افزود: در بررسیها مشخص شد تراکنشهای بانکی انجام گرفته از حساب بانکی شاکی به صورت خرید شارژ طی چندین مرحله بوده است که هویت فرد خریدار شارژهای تلفنی همراه از حساب شاکی استخراج و به این پلیس دعوت شد.
این مقام انتظامی تصریح کرد: در بررسیهای بعدی مشخص شد که این فرد دوست دختر شاکی بوده که با به دست آوردن اطلاعات بانکی شاکی به صورت مخفیانه و به صورت دورهای و بر اساس نیاز به شارژ اقدام به خرید شارژ نموده و توسط خودش و دوستان و آشنایان خود مورد استفاده قرار گرفته است.
رئیس پلیس فتای آذربایجانشرقی با بیان اینکه پرونده با پرداخت وجه از طرف متهم و رضایت شاکیه جهت سیر مراحل بعدی تحویل دادسرا شد؛ خاطرنشان کرد: مشاهده میشود که دوستان ناباب و ناسالم با جلب اعتماد طرف مقابل و به دست آوردن اطلاعات بانکی و یا عکسهای خصوصی، در مراحل بعدی سوءاستفاده نموده و یا با تهدید به انتشار آنها در فضای مجازی اقدام به اخاذی از آنها میکنند ولی شهروندان به خصوص جوانان باید به خاطر داشته باشند که از اعتماد بیجا به افراد غیر و ارائه اطلاعات محرمانه خود به آنها جدا خودداری کنند.