2

زندگی سگی؛ عاقبت مزدوری برای صهیونیست‌ها +تصویر

  • کد خبر : 147690
  • ۲۸ آبان ۱۳۹۳ - ۸:۳۸

یدیعوت احرونوت، وی را اینگونه تعریف می کند: «مزدوری ملقب به “رومینیگه” که خطرناک ترین جاسوس و مزدور دستگاه های امنیتی اسرائیل در خاورمیانه بوده و نقشی اساسی در تعداد زیادی از عملیات ها داشته که هنوز بیشتر آن‌ها سری هستند.»

«امین عباس الحاج» اسمی که مردم لبنان از جمله ضاحیه جنوبی بیروت بسیار خوب وی را می شناسند، خطرناک ترین جاسوس و مزدور دشمن صهیونیستی در کشورشان است که با «کمیل شمعون» رییس جمهوری اسبق این کشور کار کرده و «بشیر الجمیل» را در سفرهای دریایی به سرزمین های اشغالی برای ملاقات با «مناخیم بگین» همراهی کرده است.

این مزدور صهیونیست ها که به «رومینیگه» معروف بوده، در گفت وگویی طولانی با روزنامه صهیونیستی “یدیعوت احرونوت” ضمن افشای اسرار ۳۰ سال خدمت به رژیم صهیونیستی و خیانت به کشور و مردمش، شکایت می کند که چگونه صهیونیست ها مانند «سگ» او را اکنون به حال خود رها کرده اند.

وی که با «رونین برگمن» گزارشگر امنیتی این روزنامه صهیونیستی گفتگو کرده، اسرار شخصی، کاری و حتی آنچه رژیم صهیونیستی اصرار داشته فاش نشود -از جمله دیدارهای بشیر الجمیل عضو حزب الکتائب لبنان با مناخیم بگین نخست وزیر وقت رژیم صهیونیستی- را بازگو کرده است.

بشیر الجمیل تنها چندروز بعد از تکیه زدن بر کرسی ریاست جمهوری لبنان، کشته شد.

 

 

«امین عباس الحاج» مزدور اسرائیل ملقب به “رومینیگه”

 

 

روزنامه “الأخبار” که بخش هایی از این گفتگو را منتشر کرده، نوشت: روزنامه صهیونیستی یدیعوت احرونوت تلاشی مذبوحانه دارد تا این جاسوس را به ضاحیه جنوبی بیروت و حزب الله پیوند بزند؛ مثلا می نویسد که عباس الحاج در ضاحیه جنوبی بیروت رشد، یافت همان جایی که شهید حاج عماد مغنیه رشد کرده است.

 

یدیعوت احرونوت، عباس الحاج را اینگونه تعریف می کند: مزدوری ملقب به «رومینیگه» که خطرناک ترین جاسوس و مزدور دستگاه های امنیتی اسرائیل در خاورمیانه بوده و نقشی اساسی در تعداد زیادی از عملیات ها داشته که هنوز بیشتر آن‌ها سری هستند.

او عامل بازداشت صدها نیروی فلسطینی که دشمن صهیونیستی آنها را«خرابکار» می خواند و همچنین کشف و ضبط چندین تن تجهیزات جنگی بوده است.

 

یدیعوت احرونوت نوشت که این مزدور در طول چندین سال در بسیاری از عملیات جاسوسی بسیار مهم دست داشته و به «گنج بزرگ اطلاعاتی اسرائیل» تبدیل شده بود.

 

این روزنامه صهیونیستی افزود: مزدور ما خشمگینانه گفت که همچون سگ بیرون انداخته شده و اکنون در اسرائیل (سرزمین های اشغالی) با یک کارت شناسایی بدون اعتبار و بدون حقوق و تأمین اجتماعی و کمک های پزشکی و تنها با کمک گاه و بیگاه چند دوست قدیمی خود زندگی می کند.

 

عباس الحاج (همان رومینیگه) می گوید: دستگاه جاسوسی اسرائیل مرا استخدام کرد و هرآنچه در وجودم بود را مکید و از من سوءاستفاده کرد. من جان و قلبم را به آن‌ها دادم، اما اکنون مرا مثل یک لباس فرسوده و مانند یک سگ بیرون انداخته اند.

 

یدیعوت احرونوت افزوده است: کمیل شمعون رئیس جمهور اسبق لبنان، الحاج را از جنوب لبنان به شرق این کشور فراری داد تا مبارزان لبنانی و فلسطینی او را دستگیر نکنند. بعد از آن بود که به عنوان دستیار شمعون به کار مشغول شد و حتی تا رتبه رئیس محافظان ویژه وی ارتقا یافت تا اینکه در انفجار خودروی شمعون زخمی شد. در این مرحله بود که روابط سری الحاج با اسرائیل و حزب الکتائب فاش شد و بعدها به عنوان افسر ارتباطات لجستیکی این حزب منصوب شد.

 

دستگاه جاسوسی ارتش صهیونیستی فرصت را غنیمت شمرد و وی را جذب و به یک « مزدور سری» تبدیل کرد و به او نام مستعار « رومینیگه» را داد.

 

رومینیگه می گوید: ابتدا در واحد ۵۰۴ دستگاه جاسوسی اسرائیل ( واحد بکارگیری مزدوران) کار خود را شروع کردم. آن‌ها از قبرس با تلفنی در دفتر رئیس جمهوری وقت لبنان تماس می گرفتند و من هم اگر تمایل داشتم با دفتر افسر اسرائیلی با نام مستعار «روباه پیر» در قبرس تماس برقرار و یا در دریا همدیگر را ملاقات می کردیم. در ابتدا مأموریت اصلی من کنترل و رصد تحرکات نیروهای سازمان آزادیبخش فلسطین در لبنان و جمع آوری اطلاعات در باره آن‌ها بویژه «ابوجهاد»، « ابوالهول»، « ندیم مطرجیه»، «عونی الحلو» و «نعیم جمعه» از دستگاه امنیتی ۱۷ بود.

 

به نوشته یدیعوت احرونوت، رومینیگه موفق شده بود ۱۵ لبنانی و یا فلسطینی را به خدمت بگیرد و همگی در عملیات بمباران لبنان و یا نفوذهای زمینی قبل از جنگ اول ( ۱۹۸۲) علیه لبنان به ارتش صهیونیستی کمک کرده اند.

 
ترور “علی حسن سلامه”

 

این مزدور فاش کرده است که او اطلاعات شهید « علی حسن سلامه» فرمانده یگان فلسطینی موسوم به “امنیت ۱۷” را که مأموریتش حراست و حفاظت از «یاسر عرفات» بوده، به تروریست های صهیونیست داده است. سلامه در بیروت توسط صهیونیست ها ترور شد.

 

 

“علی حسن سلامه” در کنار «یاسر عرفات»

 

 

رومینیگه می گوید: از من اطلاعاتی درباره دفتر، خانه و مسیر حرکتش به سمت محل کار و همچنین از باشگاه پرورش اندام که تمرین می کرد و خانواده همسرش خواستند.

 

یدیعوت احرونوت می‌نویسد: دستگاه جاسوسی اسرائیل نگران بازگشت رهبران سازمان های فلسطینی از تونس و لیبی به لبنان از طریق قبرس شده بود که بعد از سال ۱۹۸۲ آن را ترک کرده بودند و در این مرحله از رومینیگه درخواست کمک کرد. آن‌ها به کمک رومینیگه و دوستانش همه اطلاعات را از رانندگان تاکسی ها و کارکنان گمرک قبرس و دیگران جمع آوری می کردند و واحد ۵۰۴ دستگاه جاسوسی ارتش رژیم صهیونیستی نیز با اعزام تیم های تخصصی سرنشین قایق های نظامی، رهبران و فعالان فلسطینی را از داخل کشتی ها و قایق هایی که از قبرس عازم لبنان بودند، می ربودند و با خود می بردند.

 

این منبع افزوده است: شبکه رومینیگه نقشی اصلی در جنگ سال ۱۹۸۲ علیه لبنان و در جمع آوری اطلاعات قبل از شروع هر عملیاتی در خاورمیانه داشته که همچنان بیشتر آن‎ها سری باقی مانده اند. رومینیگه شبکه جاسوسی خود را از داخل یک مغازه سبزی فروشی در منطقه اشرفیه بیروت هدایت و اداره می کرد و توانست شمار زیادی از اسرائیلی ها را فراری دهد.

 
با «بشیر الجمیل» در «نهاریا»

 

رومینیگه در بخش دیگری از گفتگوی خود روایت می کند: بشیر الجمیل، رئیس جمهور اسبق لبنان، چندین بار با ما با یک قایق بادبانی به حیفا آمد تا با مسؤولان اسرائیلی ملاقات کند و همواره در سفرهای دریایی دچار حالت تهوع می شد.

 

 

کشتی محل ملاقات در ساحل حیفا

 

 

وی ادامه می دهد: یک بار در یکی از نشست های او با مناخیم بگین شرکت کردم که در اتاق شمال ۲۱۴ هتل کارلتون در نهاریا برگزار شد.

 

این مزدورصهیونیست ها تأکید می کند: اسرائیل با برقراری ارتباط با مسؤولان حزب الکتائب لبنان مرتکب بزرگترین اشتباه شد.

 

به نوشته یدیعوت احرونوت، در پایان سال ۱۹۸۲ که اکثر نیروهای سازمان آزادیبخش فلسطین از بیروت خارج شدند و ارتش اسرائیل به‌سوی جنوب لبنان عقب نشینی کرد، برنامه جاسوسی علیه سازمان های فلسطینی نیز تغییر کرد و زندگی رومینیگه نیز دستخوش تغییر شد. او به عنوان یک بازرگان مشغول شد و ثروت زیادی اندوخت.

 

 

 

 

 

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=147690

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
[cov2019]