5

مسؤول بزرگترین صفحه داعش در تویتر کیست ؟!

  • کد خبر : 149695
  • ۲۱ آذر ۱۳۹۳ - ۱۸:۰۴

یک کانال تلویزیونی انگلیسی اعلام کرد که یکی از مسؤولان هندی، بزرگترین صفحه داعش در تیوتر را اداره می کند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، کانال ۴ تلویزیون انگلیس تأکید کرد یکی از مسؤولان اجرایی شهر “بنگالور” صفحه ای را در تویتر تحت عنوان “شاهد شام” اداره می کند.


تا قبل از بسته شدن این صفحه، ۱۷ هزار نفر، این صفحه را در تویتر دنبال می کردند.
بر اساس این گزارش، شمار بازدید کنندگان از این صفحه داعش به ۲ میلیون نفر رسید، که به همین دلیل این صفحه به یکی از مهمترین صفحات داعش تبدیل شد.
این مسؤول هندی با ارسال مطالبی در این صفحه تویتر، به حمایت از گروه تروریستی داعش پرداخته است و همواره افراطی‌های انگلیسی را به پیوستن به داعش تشویق می کند.
وی مدعی شده است که تمایل زیادی برای پیوستن به داعش داشته ولی مشکلات مالی و نیاز خانواده اش به او در هند، مانع از این مسأله شده است.
کانال ۴ تلویزیون انگلیس خاطرنشان کرد که پس از تماس با این مسؤول هندی، وی صفحه خود را در تویتر حذف کرد.
روزنامه “دیلی میل” انگلیس هفته گذشته فاش کرد که مسؤول شبکه‌های اجتماعی داعش یک آمریکایی – سوری است که اکنون به یکی از خطرناکترین افراد تحت تعقیب در آمریکا تبدیل شده است.

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=149695

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
[cov2019]