وی ادامه داد: این کار در حال انجام است و باید آثار این حذف در ابتدا مشخص شود.
ربیعی با بیان اینکه حذف دهکهای پردرآمد از دریافت یارانهها یک پدیده اجتماعی و اقتصادی است، در پاسخ به این سؤال که این کار چه زمانی انجام میشود، گفت: در حال بررسی هستیم.
ربیعی تصریح کرد: در حال حاضر فشار ما برای شناسایی دهکهای پائین جامعه است و دهکهای پائین را شناسایی کردیم و این افراد دهکبندی شدهاند.
وی تاکید کرد: معیار دولت برای ارائه یارانه، دهکهای پائین است و حمایتهای دولت از محل هدفمندی بر مبنای شناسایی دهکهای پائین جامعه صورت خواهد گرفت.
وزیر کار همچنین با بیان اینکه تاکید دولت، خروج از رکود و ایجاد اشتغال در کشور است، گفت: ایجاد اشتغال بزرگ با استفاده از بنگاههای کوچک یکی از اولویتهای دولت است و طبق برآوردها ۹۵ درصد حجم اشتغال کشور از طریق بنگاههای کوچک و خرد ایجاد میشود.
وی با بیان اینکه کشور باید از شرایط رکود خارج شود، گفت: تصمیماتی برای بهبود ارائه تسهیلات به بنگاههای تولیدی اتخاذ شده که در این راستا تمهیدات بانکها، آمادگی برای وام دادن به بنگاههای کوچک و متوسط است.
وی با بیان اینکه پشتیبانی از بنگاههای کوچک در جلسه شورای اشتغال مورد تاکید معاون اول رئیس جمهور و رئیس بانک مرکزی قرار داشته است، افزود: بزودی تسهیلاتی به بنگاههای کوچک اختصاص خواهد یافت و از محل هدفمندی یارانهها نیز هزار میلیارد تومان جهت اختصاص به اشتغال پیشبینی شده است.
ربیعی تصریح کرد: برای توسعه شرکتهای کوچک و متوسط به ایجاد بانک تخصصی نیازمندیم.
وی همچنین با اشاره به عدم تناسب بین فارغالتحصیلان دانشگاه با نیازهای اشتغال استانها، گفت: در بهترین شرایط تنها ۲۰ درصد تناسب بین این دو بخش وجود دارد.
به گفته وی رشد ۴ درصدی در بخشهایی از اقتصاد کشور اتفاق افتاده که البته اثرگذاری این مسئله در بخشهای پائین زمانبر خواهد بود و آثار رشد اقتصادی بر اشتغال در کوتاهمدت مشاهده نخواهد شد.
خبرنگار فارس در مورد برنامه دولت برای ارائه سبد کالا و همچنین آخرین اخبار میزان افزایش دستمزد کارکنان دولت در کش و قوس جلسات دولتیها با مجلس نیز از وزیر کار سؤال پرسید که وی حاضر به پاسخگویی نشد.