6

امروز جدال تیم والیبال ایران و چین در مرحله فینال

  • کد خبر : 15131
  • ۰۷ مهر ۱۳۹۰ - ۹:۱۱

تیم ملی والیبال ایران  در فینال رقابتهای والیبال جام ملتهای اسیا  عصرامروز برابر تیم چین به میدان می رود.  دیدار پایانی شانزدهمین دوره رقابت‌های والیبال قهرمانی مردان آسیا از ساعت ۱۸ و ۳۰ دقیقه امروز پنجشنبه در سالن ۱۲ هزار نفری آزادی برگزار می‌شود. ایران در مرحله نیمه ‌نهایی رقابت‌های والیبال قهرمانی مردان آسیا عصردیروز […]

تیم ملی والیبال ایران  در فینال رقابتهای والیبال جام ملتهای اسیا  عصرامروز برابر تیم چین به میدان می رود.  دیدار پایانی شانزدهمین دوره رقابت‌های والیبال قهرمانی مردان آسیا از ساعت ۱۸ و ۳۰ دقیقه امروز پنجشنبه در سالن ۱۲ هزار نفری آزادی برگزار می‌شود.

ایران در مرحله نیمه ‌نهایی رقابت‌های والیبال قهرمانی مردان آسیا عصردیروز با پیروزی مقتدرانه برابر کره‌جنوبی حریف چین در فینال شد.

از ساعت ۱۸ و ۳۰ دقیقه روزچهارشنبه سالن ۱۲ هزار نفری آزادی میزبان تیم‌های ایران و کره جنوبی در مرحله نیمه نهایی رقابت‌های جام ملت‌های آسیا بود که ملی‌پوشان کشورمان با شایستگی تمام توانستند با نتیجه ۳ بر یک و با امتیازهای ۲۱ ـ ۲۵ ، ۲۵ ـ ۲۳ ، ۲۵-۱۴ و ۲۵ ـ ۲۰ از سد حریف خود عبور کرده و با هفتمین پیروزی پیاپی راهی دیدار فینال شوند.

گزارش کامل دیدار:

از ساعتی قبل از شروع دیدار تیم‌های والیبال ایران و کره جنوبی گوش تا گوش سالن ۱۲هزار نفری آزادی تهران پر از هوادارانی بود که یکصدا تیم ایران را تشویق می کردند. راست قامتان والیبال ایران در مرحله نیمه نهایی جام ملتهای آسیا درحالی که مورد تشویق بی امان حاضران در سالن قرار داشتند وارد میدان شدند.

تیم ملی ایران با لباس‌های سرخ و چشم بادامی ‌های کره جنوبی با لباس‌های سپید در برابرهم صف‌آرایی کردند. ۱۲ بازیکن آماده ایران همچون شیرهای تنومند به هفتمین شکار خود فکر می کردند. خولیو ولاسکو که گویا بر همه چیز تسلط داشت بازیکنان خود را در حال گرم کردن زیر نظر داشت. در آن سوی میدان تاثیر جو سالن و صدای هواداران بر چهره و سیمای بازیکنان کره کاملا مشهود بود.

در بین هواداران حاضر در سالن حتی جای سوزن انداختن هم نبود و آنها با موج مکزیکی صحنه های زیبا و تماشایی را در سالن پدید آورده بودند. استقبال بانوان از این دیدار به حدی بود که مسئولان برگزاری این رقابت‌ها مجبور شدند فضای بیشتری را به آن‌ها اختصاص دهند. ده‌ها پرچم سه رنگ ایران در دستان هواداران تکان می خورد. بازیکنان تیم‌های چین و چین تایپه هم در جایگاه پیشکسوتان منتظر شروع این دیدار بودند.

ایران و کره تا پیش از این ۲۷ باز با یکدیگر بازی کرده بودند که سهم ایران از این میان تنها ۴ پیروزی در سال‌های ۲۰۰۴،۲۰۰۸ و در انتخابی جهانی و بازی‌های آسیایی ۲۰۰۹ بود. پارکی وون سرمربی کره جنوبی پیش از این هدایت تیم ایران را در دست داشت و حالا در مسند مربی تیم کره‌جنوبی گفته بود دوست دارد با تیم ایران در تهران روبرو شود. تیم ایران در این دیدار با ترکیب بازیکنانی چون علیرضا نادی، فرهاد ظریف، آرش کمالوند، امیر حسینی، حمزه زرینی، محمد موسوی و مهدی بازارگرد وارد میدان شد.

در حالی که هواداران یکصدا بازیکنان ایران را تشویق می کردند ملی پوشان ایران تحت فشار زیاد سالن شروع خوبی نداشتند و در یکی دو گیم اول پر اشتباه ظاهر شدند اما به تدریج خود را در زمین پیدا کردند. بازیکنان هوشمند تیم کره در همان ابتدای بازی سه امتیاز از تیم ایران پیش افتادند. تمرکز اسپکرهای کره روی امیرحسینی موجب می شد او نتواند مثل همیشه خیلی خوب توپ‌ها ر ا جمع کند. سرویس‌های فنی و دقیق تیم کره آنها را همچنان با اختلاف دو امتیاز از تیم ایران پیش نگاه می‌داشت. حتی موسوی هم که کمی دچار استرس شده بود نمی توانست مثل همیشه آبشار بزند.

اشتباهات مکرر تیم ایران حریف را همچنان برتر میدان حفظ می کرد. کره تا وقت استراحت فنی دوم شش امتیاز از ایران جلو افتاده بود. دفاع روی تور ایران نتوانست کاری از پیش ببرد. سرویس های ناقص از ایران و دریافت‌های خوب کره ولاسکو را به فکر فرو برده بود. او با توصیه به بازیکنانش در وقت استراحت فنی ایران سعی کرد تا تمرکز آنها را در دفاع روی تور جمع کند. مهدوی و غفور به جای امیر حسینی و بازارگرد به میدان رفتند. اما اختلاف همچنان در عدد پنج ثابت بود.

سوت‌های ممتد هواداران ایران کره‌ای ها را نیز به اشتباه می‌انداخت. تا بهترین بازیکنان آنها بارها سرویس را خراب کنند. سیچلو دستار ولاسکو سعی می‌کرد تیم کره را آنالیز کند. ولاسکو برای دومین بار تقاضای استراحت کرد. همه نگاه‌ها به او بود، تا پیش از این ایران در هیچ گیمی در این رقابت‌ها مغلوب نشده بود. آرش کشاورزی خود را آماده می‌کرد تا به میدان برود. حمزه زرینی با او تعویض شد. کشاورزی در بدو ورودش به زمین امتیاز گرفت. امیر غفور غیرتی بازی می‌کرد. اما بازی خوب او هم دردی از تیم ایران دوا نکرد تا این گیم با امتیاز(۲۵-۲۱) به سود کره جنوبی تمام شود. گویا پارکی وون خوب می‌دانست چطور می‌توان بر تیم پرستاره ایران فائق آمد.

تشویق بی امان هواداران همچنان ادامه داشت. در بین دو گیم آهنگ ایران مرز پرگهر از بلندگوی سالن پخش شد و حال و هوای خاصی به سالن داد. حالا دیگر ملی‌پوشان با جو سالن هم خو گرفته بودند و می‌توانستند تمام هنر خود را در زمین پیاده کنند. بازارگرد با آبشار عالی اولین امتیاز را برای ایران به ارمغان آورد. با تدابیر تاکتیکی ولاسکو تیم ایران گیم دوم را طوفانی آغاز کرد و در همان ابتدا ۳ امتیاز از حریف پیش افتاد. پارکی وون که کاملا متعجب شده بود خیلی زود تقاضای استراحت کرد. تیم ایران همچنان از حریف خود پیش بود. سرویس‌های فنی و پراشتباه کره‌ای ها هم راه را برای برتری ایران هموار می‌کرد. پرچم سه رنگ ایران گوشه و کنار سالن را پر کرده بود و از هر جایی صدای ایران ایران به گوش می‌رسید. ولاسکو دستور بازی جدید را روی کاغذ رسم کرد تا بازیکنان پس از وقت استراحت فنی اول با تغییر سیستم وارد زمین شوند. شاگردان پارک کی وون فاصله خود را به یک امتیاز با ایران رساندند تا سرمربی این تیم با حالت پیروزمندانه‌ای شاگردان خود را تشویق کند. دفاع اول کره بدون اشتباه بود و به سختی تسلیم می‌شد اما زرینی هم قصد کوتاه آمدن نداشت و آنقدر محکم آبشار می‌زد تا چشم بادامی ها را از رو ببرد.

در وقت استراحت فنی دوم ولاسکو با نادی و موسوی و سیچلو با زرینی و کمالوند اتمام حجت کردند. تیم کره شکست ناپذیر می‌نمود اما ملی‌پوشان متعصب ایران می‌خواستند هرطور شده حریف را به زانو درآورند. هواداران تیم ایران در حالی که تیم محبوبشان دو امتیاز از حریف پیش افتاده بود به زمین پشت کردند و ایران را برنده دانستند. تصمیم مشکوک داور و خطای بی موردی که از سرعتی زن‌های ایران گرفت اعتراض حاضران را برانگیخت. غفور و مهدوی باز هم به میدان آمدند و غفور جوانترین بازیکن این رقابت‌ها سرویس بی نظیری را به زمین کره فرستاد و بلافاصله پس از حضور در زمین یک امتیاز را به همراه آورد. موسوی با حرکات بدون توپ خود بارها دفاع حریف را فریب می‌داد و پاس های خوب مهدوی و اسپک‌های بی‌نظیر زرینی کره را همچنان در تعقیب ایران نگاه می‌داشت. داور بار دیگر به نفع چشم بادامی‌ها سوت زد. نادی با یک دفاع عالی روی تور امتیاز ۲۵ را در این گیم برای ایران به ارمغان آورد تا کره در امتیاز ۲۳ در این وقت رضایت دهد.

تیم ایران با شروعی طوفانی ۳امتیاز از حریف پیش افتاد تا از همین ابتدا برای پیروزی در این گیم شاخ و شانه کشیده باشد. کمالوند که دیگر خوب می دانست سرعتی زن های کره چه فکری در سر دارند خیلی خوب توپ‌های آن‌ها را جمع می‌کرد. زرینی ستاره این گیم بود. تیم ایران پنج امتیاز از کره پیش افتاد تا تمام رویاهای پارک کی وون برای شکست ایران بار دیگر کمرنگ شود. هواداران تیم ایران از شوق و هیجان در حال پایکوبی بودند. سرمربی تیم کره تقاضای استراحت فنی کرد اما داور زیر سیل شعارهای ایران ایران هواداران حتی صدای زنگ را هم نشنید. تیم کره تا یازده امتیاز از ایران عقب افتاد. حتی تیم ضعیف افغانستان هم این چنین در برابر راست قامتان ایران تسلیم نشده بود. در حالی که بازارگرد خیلی خوب آبشار‌هایش را به زمین حریف می‌نشاند امیر خوش‌خبر سرپرست تیم ملی به صورت ایستاده بازی را دنبال می‌کرد. پاسور کره‌ای ها که سعی می‌کرد در گیم اول و دوم به هم تیمی‌هایش روحیه بدهد در گیم سوم کاملا تحت تاثیر هواداران و صدای تشویق آنها قرار گرفته بود.

دفاع روی تور ایران که در برخی از لحظات گیم اول و دوم ناامیدکننده نشان می‌داد در این گیم بهتر ظاهر شد و آبشارهای محکم بازیکنان کره را خیلی خوب برگرداند. حمزه زرینی در این دیدار نوسان زیادی داشت، با این حال امتیازهای بسیاری را در گیم سوم برای تیم به ارمغان آورد. این گیم در نهایت با امتیاز(۲۵-۱۴) به سود ایران تمام شد تا همه چیز به گیم چهارم کشیده شود.

روحیه بازیکنان تیم کره به شدت تحت تاثیر تشویق‌های بی امان بیش از ۱۲هزار ایرانی حاضر در سالن قرار گرفته بود. آبشارهای خیره کننده بازارگرد، بازی‌سازی عالی امیر حسینی و فرهاد ظریف و دفاع بدون اشتباه آرش کمالووند ایران را از کره جلو انداخت. البته کره‌ای ها که خوب می‌دانستند با واگذاری هر امتیاز از حضور در فینال دور می‌شوند با چنگ و دندان اسپک قدرتی‌های ایران را جمع می‌کردند. ایران تا وقت استراحت فنی اول سه امتیاز از حریف خود پیش بود. ولاسکو، سیچلو و رضا ابراهیمی بار دیگر دستورات تاکتیکی را روی کاغذ برای بازیکنان ترسیم کردند. حمزه زرینی خیلی خوب به نقطه ضعف دفاع حریف پی‌برده بود و توپ‌هایش را درست در فضای خالی بین مدافعان حریف می‌نشاند.

گویا ولاسکو توان تحلیلی و تاکتیکی خود را بر پارک کی وون تحمیل کرده بود. بازیکنان کره از نظر روحی و توان بدنی خسته تر از آن بودند که بتوانند مقابل تیم ایران کاری از پیش ببرند. خوشحالی تصنعی بازیکنان کره جنوبی مخصوصا لیبروی این تیم هم در کاهش اضطراب آنها تاثیری نداشت و بیشتر یادآور تئاترهای نمایشی بود!

ایران این ست را در پایان با نتیجه ی ۲۵- ۲۰ به سود خود به پایان برد و با برتری ۳ -۱ مقابل کره جنوبی حریف چین در دیدار پایانی شد.

در این دیدار چهره‌هایی چون سرهنگ عبدالله قاسمی معاون اجتماعی پلیس آگاهی، کریم صفایی رئیس فدراسیون تیروکمان، فرزاد مجیدی، درویشی مدیر مجموعه ورزشی آزادی و اعضای تیم ملی والیبال بانوان و بسیاری از اهالی و اعضای خانواده والیبال برای تماشای این دیدار به سالن آمده بودند.

ایران پیش از این تنها یک بار در سال ۲۰۰۹ به فینال جام ملت های آسیا راه پیدا کرده بود که در آن بازی با شکست برابر ژاپن در کسب مقام قهرمانی ناکام ماند.

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=15131

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
[cov2019]