وی این سؤال را مطرح کرد: چرا نمایندگان کشور من به رفتار کشور آلمان با اتباع بیگانه بهخصوص اینجانب و عدم رعایت حقوق بشر در آن کشور بهاصطلاح مدعی حقوق بشر اعتراضی نکردند؟
این تاجر ایرانی که ۱۸ ماه در زندانهای آلمان زندانی بوده و بهگفته خود تحت شکنجه قرار گرفته است، اضافه کرد: مدارک و مستندات در خصوص نیتخوانى و شکنجه روحى و محدودیت شدید و محکومیت غیرقانونى در خصوص اینجانب توسط دولت آلمان در کمیسیون امنیت ملى، کمیسیون اصل نود و دفتر رئیس مجلس موجود است.
پیرزاده با تأکید بر “عدمحمایت دولت از اتباع ایرانی، بیگانگان را گستاخ کرده است”، افزود: معاونت حقوقی ریاست جمهوری باید جوابگو باشد: درخواست اینجانب در خصوص پایمال شدن حقوق ملى و فردىام در کشور آلمان با توجه به مدارک موجود در چه مرحلهای از پیگیری قرار دارد و به کدام نهاد بینالمللی در این خصوص شکایت شده است؟
وی خطاب به وزیر امور خارجه گفت: بنده بدون هیچ تخلفی آسیب و خسارت دیدهام؛ شما چه حرکتى در خصوص این پرونده کردهاید؟ چرا پروندهای که میتواند ظلم کشور آلمان را نسبت به یک ایرانى اثبات کند، مسکوت گذاشته شده است و این در حالی است که هیچ یک از مسئولین مربوطه نمىتوانند درباره این پرونده اظهار بیاطلاعى کنند.
این تاجر ایرانی در پایان تأکید کرد: دکتر روحانى عزیز رئیس جمهور محترم بهعنوان بالاترین مدیر اجرایی و یک حقوقدان بفرمایند: چهکسی از حقوق اتباع ایرانى در مقابل بیگانگان باید دفاع کند؟