وی با بیان اینکه بورس مسیری برای شناساندن دانشگاه جهت توسعه پذیرش دانشجوی شهریه پرداز است، ادامه داد: هنگامی که بحث بورس مطرح می شود، همکاری دو طرفه برقرار می شود. برای مثال تفاهم نامه ای منعقد شده و در آن ذکر می شود ۱۰ بورس ارائه می دهیم و آمادگی داریم اساتید دانشگاه های کشور مقابل را با هزینه شخصی تربیت کنیم.
مدیر کل دانشجویان غیر ایرانی سازمان امور دانشجویان با اشاره به برنامه پنجم ،اظهار کرد:طبق برنامه پنجم سالانه باید ۲۰۰۰ دانشجوی بورسیه و ۳۰۰۰ دانشجوی غیربورسیه پذیرش شوند و بورس هایی که در حاشیه اجلاس اعطا شد در قالب همان ۲۰۰۰ بورس تعریف شده است و مشکلی ایجاد نمی کند. معمولا برای هر کشور ۱۰ بورسیه در نظر گرفته شد که شامل پنج بورس در مقطع کارشناسی، سه بورس در مقطع ارشد دو بورس در مقطع دکترا می شود.
حاججباری با تاکید بر اینکه بورس مسیری برای شناساندن دانشگاه جهت توسعه پذیرش دانشجوی شهریه پرداز است، ادامه داد: هنگامی که بحث بورس مطرح می شود، همکاری دو طرفه برقرار می شود. برای مثال تفاهم نامه ای منعقد شده و در آن ذکر می شود ۱۰ بورس ارائه می دهیم و آمادگی داریم اساتید دانشگاه های کشور مقابل را با هزینه شخصی تربیت کنیم.
وی با بیان اینکه دانشجویان خارجی انتظار دارند در دانشگاه های برتر ایران تحصیل کنند تا مدرکی که اخذ می کنند معتبرتر باشد، افزود: تعداد دانشگاه های معتبر ما در چند سال گذشته محدود بود اما اکنون بسیاری از دانشگاه ها در سطح استان ها به این توانایی رسیدند که بتوانند در این بخش عمل کنند، اما کشورهای دیگر همه دانشگاه های ما را نمی شناسند و ممکن است از این نظر نگرانی داشته باشند که باید این نگرانی برطرف شود.
مدیر کل دانشجویان غیر ایرانی سازمان امور دانشجویان ادامه داد: درحال حاضر دانشگاه های جدیدتری در داخل کشور آماده پذیرش دانشجوی خارجی هستند،باید دانشگاههای مورد تایید در این حوزه مشخص شوند و یک هماهنگی داخلی ایجاد می شود تا این دانشگاهها از نظر تجهیز امکانات مورد حمایت قرار بگیرند.