مواد لازم برای خورش کرفس :
گوشت گوسفندی | ۲۰۰ گرم |
کرفس خرد شده | ۲۰۰ گرم |
لوبیا چیتی | ۵۰ گرم |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
نعنا خشک | ۱ قاشق غذاخوری |
پیاز | ۱ عدد |
سبزی قورمه سبزی | ۵۰ گرم |
آبغوره | ½ پیمانه |
نمک و فلفل و زردچوبه | مقداری |
طرز تهیه خورش کرفس :
ابتدا پیاز خرد شده را در روغن کمی تفت دهید.
وقتی سبک شد سپس گوشت گوسفندی خرد شده را به آن اضافه کنید و کمی زرد چوبه و فلفل سیاه را به آن بیفزایید و کمی اجازه دهید گوشت پخته شود (حدود ۱۰ دقیقه).
سپس سبزی قورمه سبزی را به گوشت بیفزایید و کمی تفت دهید .
رب گوجه فرنگی را نیز با این مواد کمی سرخ کنید (۱- ۲ دقیقه).
حدود ۴ لیوان آب به خورشت اضافه کنید و اجازه دهید تا بپزد.
لوبیا چیتی را که از شب قبل خیس کرده ، اجازه دهید جداگانه پخته شود.
در این فاصله کرفس های شسته و خرد شده را در کمی روغن مایع حدود ۱۰ دقیقه تفت دهید.
وقتی آب کرفس ها کشیده شد نعنا خشک را نیز به آن اضافه کنید و حدود ۲ دقیقه تفت دهید و شعله را خاموش کنید.
هنگامی که گوشت پخته شد ،لوبیا چیتی پخته شده و کرفس و نعنا تفت داد شده و آبغوره و نمک را نیز به خورشت اضافه کنید و اجازه دهید حدود ۱۵ دقیقه دیگر تا جا بیفتد.
منبع: سیمرغ