4

صنعت برده داری مدرن از قاچاق انسان تا برده داری جنسی

  • کد خبر : 16037
  • ۱۳ مهر ۱۳۹۰ - ۱۴:۱۴

سی ان ان گزارش داد: در دنیای کنونی بین ۱۰ تا ۳۰ میلیون نفر قربانی صنعت برده داری مدرن هستند که در مالزی این امر به وضوح و به شکل اسفباری به چشم می خورد. به گزارش سرویس بین الملل باشگاه خبرنگاران، در گزارش این شبکه در مالزی آمده است: صنعت برده داری مدرن از […]

سی ان ان گزارش داد: در دنیای کنونی بین ۱۰ تا ۳۰ میلیون نفر قربانی صنعت برده داری مدرن هستند که در مالزی این امر به وضوح و به شکل اسفباری به چشم می خورد.

به گزارش سرویس بین الملل باشگاه خبرنگاران، در گزارش این شبکه در مالزی آمده است: صنعت برده داری مدرن از قاچاق انسان تا برده داری جنسی گسترده است و در واضح ترین نمونه آن، قربانیان زنانی مهاجر هستند که برای پرداخت بدهی های خود مجبورند سالها در کارخانه ها و کارگاهها با دستمزد بسیار پایین کار کنند.

در این گزارش هزاران زن به تصویر کشیده شده است که با دستمزدهای بسیار ناچیز استخدام و در واقع استثمار می شوند.

در این گزارش که در مالزی تهیه شده است، ماجرای زنانی بیان می شود که در شرایطی شبیه به حبس زندگی می کنند.

بر اساس این گزارش، برخی زنان که خبرنگاران با آنها مصاحبه می کنند، مایل نیستند که صورت شان نشان داده شود زیرا نگرانند صاحبکارشان آنها را تنبیه کنند.

زنان کارخانه ای در شهر پنانگ مالزی که اکثرا از کامبوج و دیگر کشورهای آسیایی هستند، می گویند: ماهانه ۲۵۰ دلار حقوق می گیرند که البته نیمی از آن بابت عوارض کسر می شود.

این در حالیست که گذرنامه این افراد نیز ضبط می شود و به همین علت آنها قادر نیستند از زندانی که در آن گرفتارند، بگریزند.

در مالزی کشوری که بیشترین وارد کننده کارگر و کلفت در آسیا را دارد دختران و زنان اندونزیایی به علت بی عرضگی سیاستمدارانشان به شغل کلفتی مشغولند و با پایین ترین حقوق ممکن(حتی کمتر از فیلیپینی ها) دستمزد می گیرند و طبق قوانین مالزی حق استفاده از مرخصی هم ندارند.

طبق گفته سفیر اندونزی در مالزی بسیاری از اوقات این کارگران علیرغم کار کردن پولی دریافت نمی کنند، مورد تجاوز قرار می گیرند، و یا مورد ضرب و شتم قرار می گیرند.

یک مهاجر زخم خورده از قوانین مهاجرت مالزی می گوید: چیزی بنام کمک مالی یعنی خواب وخیال. اجازه کار وجود ندارد. و نکته بدتر از هر چیز این است که چه قبولی داشته باشید چه نداشته باشید تمام مدت باید در ترس و اضطراب از بازداشت بسر ببری. هر نوع اعتراضی منجر به بستن پرونده پناهچویان می شود.

گفتنی است، مالزی جزو پنج کشوری است که مفاد کنوانسیون حقوق پناهندگان را امضا نکرده و تنها یک دفتر کوچک از کمیساریای عالی پناهندگان سازمان برای رسیدگی به امور پناهندگان دارد. در قانون مالزی “پناهنده” یعنی “مهاجر غیر قانونی” و آن به این معنی است که به راحتی پلیس پناهندگان را دستگیر و به جرم نداشتن ویزا بدون هیچ دادگاهی به ۱۴ روز زندان محکوم کند

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=16037

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
[cov2019]