به گزارش روز پنجشنبه روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مصرف بیش ار حد نوشیدنی ها به ویژه نوشیدنی های تهیه شده از مرکبات، سبب کاهش اشتهای کودک برای صرف غذاهای جامد و اصلی می شود.
بنابراین گزارش، تداوم مصرف غذاهای نیمه جامد در سال دوم زندگی از عوامل بروز بد غذایی در کودکان است زیرا ممکن است کودک در این صورت از خودن غذاهای جامد با قوام سفت تر یا قطعات جامد مواد غذایی خودداری کند.
این گزارش می افزاید، برخی کودکان کم سن در انتخاب آن چه می خواهند بخورند بسیار سخت گیر هستند و ممکن است فقط طیف محدودی از غذاها را مصرف کنند و برای والدین نیز آسان تر است غذاهایی را که از پذیرش آنها توسط کودک اطمینان دارند به او عرضه کنند که این امر خود به بد غذایی کودکان کمک می کند.
بر اساس این گزارش، والدین بهتر است در غذای ارایه شده به کودکان تنوع و جذابیت را در نظر بگیرند. کودکان ممکن است بادیدن یک بشقاب خیلی بزرگ پر از غذا، سر خورده شوند بنابراین بهتر است وعده های غذایی به مقادیر کمتر و به صورت رنگارنگ و زیبا به کودک عرضه شوند.
اضطراب والدین از مهمترین عوامل بد غذایی در کوکان است والدین نسبت به آنچه کودکان می خورند و یا نمی خورند بسیار حساس هستند و اکثرا تصوری غیر واقعی از آن چه کودک باید بخورد، دارند وقتی کودک از خوردن غذا به مقدار مورد انتظار آنان امتناع می کند این مساله ممکن است در رفتار والدین اثر کرده و سبب اعمال فشار به کودک برای صرف غذا شود.
بد غذایی در طولانی مدت سبب اختلال در رشد کودکان می شود
به گزارش روز پنجشنبه روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مصرف بیش ار حد نوشیدنی ها به ویژه نوشیدنی های تهیه شده از مرکبات، سبب کاهش اشتهای کودک برای صرف غذاهای جامد و اصلی می شود. بنابراین گزارش، تداوم مصرف غذاهای نیمه جامد در سال دوم زندگی از عوامل بروز بد غذایی در […]