به گزارش ایرنا، اگر چه در این نمایشگاه نام اشخاص به صورت آشکار بیان نشده است، اما از نوع تزئین فضای اطراف این مجسمه و شکل آنها می توان شخصیت ها را شناخت.
یکی از این مجسمه ها مربوط به زن و مردی است که در پشت کیسه های برنج قرار دارند، که این مجسمه یادآور اتهام فساد طرح یارانه برنج است که ‘یینگلوک شیناواترا’ نخست وزیر سابق تایلند براثر این اتهام از کار برکنار شد.
مجسمه دیگر مردی را نشان می دهد که ستون ساختمان های مختلف را بعلیده است و این مجسمه نیز اشاره به فساد مالی ‘آبهیسیت وجاجیوا’ نخست وزیر اسبق تایلند دارد که وی نیز پس از یک دوره آشوب سیاسی در تایلند پست نخست وزیری را از دست داد.
به نوشته روز شنبه شبکه خبری آسیا، در این موزه همچنین مجسمه هایی از کارمندان دولتی و برخی فسادهای مربوط به صنعت تلویزیون این کشور نمایش داده شده است.
‘پارمون سوتیونگ’ رییس مبارزه با فساد تایلند که بنیانگذار این موزه است، گفت این موزه موارد فساد که حل نشده را با هدف اطلاع رسانی عمومی از آنها در معرض دید عموم قرار داده است.
این موزه به طور موقت تا روزهای پایانی ماه جاری میلادی در بانکوک دایر است و پیش بینی می شود پس از این مدت، مجسمه ها در مرکز مبارزه با فساد تایلند نگهداری شوند.
این مقام تایلندی گفت در آینده ای نزدیک نیز موزه دیگری از فسادهای مالی این کشور که در گذشته رخ داده اند، برپا می شود تا تاثیرات منفی آن بر توسعه کشور نشان داده شود.
برخی از تحلیلگران تایلند این موزه را کاملا سیاسی خوانده و آن را عاملی برای فاسد خواندن دولت های گذشته دانسته اند که از طریق انتخابات قدرت را در دست گرفته بودند.
آساق**۲۴۱**۱۶۱۱
انتهای پیام /*