4

مصرف سیب زمینی پخته ، فشارخون را کاهش می‌دهد

  • کد خبر : 17831
  • ۲۹ مهر ۱۳۹۰ - ۲۲:۲۴

محمد صادق پور عباسی فوق تخصص جراحی قلب و عروق اظهار داشت: مطالعات انجام شده حاکی از آن است که مصرف سیب زمینی پخته در روز در افراد چاق، فشارخون ماکزیمم (حداکثر) را تا ۵/۳درصد و فشارخون مینیمم (حداقل) را تا ۳/۴درصد کاهش می‌دهد. پور عباسی ادامه داد: سیب زمینی دارای موادی است که مانند داروهای […]

محمد صادق پور عباسی فوق تخصص جراحی قلب و عروق اظهار داشت: مطالعات انجام شده حاکی از آن است که مصرف سیب زمینی پخته در روز در افراد چاق، فشارخون ماکزیمم (حداکثر) را تا ۵/۳درصد و فشارخون مینیمم (حداقل) را تا ۳/۴درصد کاهش می‌دهد.

پور عباسی ادامه داد: سیب زمینی دارای موادی است که مانند داروهای مهارکننده فشارخون بالا مثل لوزارتان عمل می‌کند.

وی افزود: بر عکس تصور جامعه که سیب زمینی را سبب چاقی می‌دانند این ماده غذایی اگر به صورت پخته و بدون سس مصرف شود فقط حدود ۱۱۰ کیلو کالری انرژی دارد و حاوی مقدار فراوانی از عناصر شیمیایی مفید و ویتامین‌ها است.

فوق تخصص جراحی قلب و عروق خاطر نشان کرد: سیب زمینی سرخ شده یا چیپس‌ها به علت قرار گرفتن در معرض حرارت بالا، مواد و ویتامین‌های مفیدش را از دست می‌دهد و فقط نشاسته آن باقی می‌ماند.

پور عباسی گفت: نشاسته سیب زمینی سرخ شده، چاق کننده است و توصیه می‌شود که سیب زمینی به صورت بخارپز یا آب پز پخته شود.

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=17831

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
[cov2019]