5

خوردن کلم بروکلی خطر ابتلا به سرطان کبد را کاهش می دهد

  • کد خبر : 183240
  • ۱۸ اسفند ۱۳۹۴ - ۶:۵۷

مطالعه اخیر محققان نشان می دهد کلم بروکلی می تواند موجب کاهش ریسک ابتلا به سرطان کبد و پیشگیری از پیشرفت بیماری کبد چرب شود.

 محققان دانشگاه ایلینوی آمریکا در مطالعه اخیر خود به رابطه بین کلم بروکلی و سرطان کبد و کبد چرب پرداختند. مطالعات قبلی رابطه بین مصرف این سبزی و کاهش خطر بروز سرطان های مشخصی نظیر سرطان سینه، روده و پروستات را اثبات کرده بود.

به گفته الیزابت جفری، عضو تیم تحقیق، مصرف رژیم غذایی حاوی قند بالا و چربی بالا و داشتن چربی اضافی با پیشرفت بیماری کبد چرب همراه است که می تواند منجر به بروز بیماری های نظیر سیروز کبدی و سرطان کبد شود.

محققان که این نوع رژیم غذایی را رژیم غذایی غربی عنوان می کنند در مطالعه خود بر روی موش ها، آنها را به چهار گروه تقسیم کردند: برخی تحت رژیم غذایی کنترل یا رژیم غذایی غربی بودند و به برخی کلم بروکلی داده شد و به برخی دیگر کلم بروکلی داده نشد.

مهر/نتیجه مطالعه نشان می دهد در موش های گروه رژیم غذایی غربی، هم تعداد گره های سرطانی و هم اندازه این گره ها در کبد افزایش یافت. اما زمانیکه کلم بروکلی به رژیم غذایی آنها اضافه شد، تعداد گره ها کاهش یافت. اما در اندازه گره ها تغییری حاصل نشد.

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=183240

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
[cov2019]