به گزارش افق نیوز به نقل از خانه ملت، نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در موضوعات سیاسی، اقتصادی و انرژی می توان با ژاپن روابط خوبی ایجاد کرد، افزود: همکاری های هسته ای بین ایران و ژاپن منع قانونی ندارد و اگر طرف مقابل آمادگی داشته باشد، می توانیم در زمینه هسته ای همکاری های لازم را انجام دهیم.
نماینده مردم اردبیل، سرعین، نمین و نیر در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: اگر ژاپنی ها آمادگی داشته باشند با توجه به مندرجات برجام در راستای کمک های فنی به جمهوری اسلامی ایران می توان همکاری های هسته ای را بین ایران و ژاپن شاهد بود.
نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: مهم تر از این موضوع، بحث اقتصاد و انرژی است که با توجه به روابط خوب صنعتی بین دو کشور می توان به گسترش روابط با ژاپن امیدوار بود.
منصور حقیقت پور افزود: از امتیازات برجام این است که می توان در همکاری با سایر کشورها، صنعت هسته ای در کشور را گسترش داد.
نماینده مردم اردبیل، سرعین، نمین و نیر در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: سفر نخست وزیر ژاپن پس از ۳۸ سال به ایران را می توان مثبت ارزیابی کرد و این نیز از فرصت های به دست آمده در سایه برجام است که باید از آن استفاده کنیم.