به گزارش ایرنا دکتر سیدحسن قاضی زاده هاشمی شنبه شب در مراسم بهره برداری از چند طرح حوزه سلامت استان گلستان در گرگان، افزود: دولت تدبیر و امید برآمده از رای مردم و رئیس جمهور مورد تایید رهبری است و برخی تلاش ها برای ایجاد اختلاف و دور کردن دولت از مردم، رهبری و سایر ارکان نظام بی ثمر بوده و به جایی نخواهد رسید.
وی خطاب به کسانی که بر علیه دولت تدبیر و امید تلاش دارند، گفت: رئیس جمهور و اعضای دولت از هیچ تلاشی برای آسایش و آرامش ملت که از حمایت مردمی نیز برخوردار است فروگذار نکرده و نمی کنند.
وزیر بهداشت و درمان ابراز داشت: هدایت و حمایت رهبری افتخار دولت است و الگو قراردادن آرمان های انقلاب (در حوزه عملکردی) مورد توجه و اهتمام ما است.
وی خاطرنشان کرد: اطمینان داریم کسانی که مردم را زحمت می دهند و به نوعی آزار می رسانند و وحدت شکنی می کنند، تلاش و تقلای آنها بی ثمر خواهد بود.
* تقدیر از نمایندگان مجلس نهم در توجه به حوزه سلامت
وزیر بهداشت و درمان همچنین از همراهی نمایندگان مجلس نهم شورای اسلامی در حوزه سلامت تقدیر کرد و گفت: در مجلس نهم شاهد همراهی نمایندگان استان گلستان نیز در ارتقای شاخص های حوزه بهداشت و درمان بودیم.
هاشمی ابراز امیدواری کرد که نمایندگان مجلس دهم نیز در این خصوص همراهی لازم را داشته و حتی همکاری بیشتری به خرج دهند.
* فرصت پسابرجام را تبدیل به سرمایه گذاری کنیم
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی همچنین گفت: امیدواریم فرصت هایی که به همت دولت روحانی و وزیر امورخارجه با کمک خدا و هدایت و راهنمایی رهبر بزرگوار انقلاب به دست آمده است با سرمایه گذاری داخلی و خارجی توامان شده و به توسعه و پیشرفت هر چه بیشتر کشور منجر شود.
هاشمی افزود: کاری کنیم در سایه آرامش از سرمایه گذار خارجی که باعث توسعه اشتغال، فناوری و تحقق شعار سال اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل می شود، استفاده بیشتری شود.
وی گفت: برای جذب سرمایه گذار خارجی با همه شرکت ها در سراسر دنیا به غیر از رژیم غاصب اسرائیل همکاری داشته و همانطور که مجوزهایی صادر شده، استمرار خواهد یافت چراکه از این فرصت در حوزه سلامت باید نهایت بهره را برد.
وی همچنین خطاب به مسوولان گلستان افزود: مرزی بودن استان و نیاز مبرم همسایگان به خدمات پزشکی فرصتی خوب ایجاد کرده و حیف است از این مزیت برای توسعه منطقه استفاده نشود.
* تعهدات دولت روحانی در حوزه سلامت تمام ناشدنی است
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه تعهدات دولت تدبیر و امید در حوزه سلامت هیچ وقت تمام شدنی نیست، افزود: البته خدمات هرچه قدر هم ارزشمند و بزرگ باشد در پیشگاه مردم عزیز و شریف ایران ناچیز است و قبول داریم که خدمات باید هرچه زودتر توسعه یافته و همگانی شود.
* گلستان از طرح های بزرگ حوزه سلامت برخوردار شده است
قاضی زاده هاشمی همچنین گفت: در این مدت از عمر دولت تدبیر و امید، استان گلستان از طرح های بزرگ حوزه سلامت برخورداری خوبی داشته و از این پس آنچه مهم است سرمایه گذاری در افزایش کیفیت خدمات خواهد بود که تحقق این مهم با همکاری پزشکان، پرستاران، پیراپزشکان و کادر اداری میسر است.
وی افزود: کادر متخصص و فوق تخصص مورد نیاز بومی استان گلستان طی یک تا دو سال آینده تامین و جایگزین نیروهای غیربومی خواهد شد و برای عملیاتی شدن این مهم سهیمه ای اختصاص می یابد.
وی ایجاد حداقل هزار تخت بیمارستانی را به عنوان نیاز مردم استان گلستان مورد اشاره قرار داد و گفت: امیدوارم در فرصت هایی که با همت دولت روحانی به وجود آمده، مسئولان استانی استفاده لازم را برده و این نیاز استان را رفع کنند.
وی ادامه داد: تا پایان دولت یازدهم همه مردم استان گلستان زیر پوشش خدمات بهداشتی قرار خواهند گرفت بطوریکه برای همه آن ها شناسنامه سلامت صادر می شود.
دست کم نیمی از جمعیت ۱٫۸۵۰ میلیون نفری گلستان در روستاها زندگی می کنند.
وی گفت: سرمایه گذاری در حوزه سلامت توام با افزایش آگاهی مردم بسیار مهم است؛ اکنون ۷۵ درصد مرگ و میر کشور ناشی از بیماری های قلبی و عروقی و سکته است از طرفی ۵۰ درصد مردم کشورمان از وضعیت فشار خون خود اطلاع ندارند و همه اینها ناشی از کم اطلاعی یا آگاهی نداشتن مردم است در حالی که دستور دین مبین اسلام توجه هر چه بیشتر به سلامت است.
در این مراسم، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان نیز با ارائه گزارشی گفت: در سال ۹۳ و قبل از شروع طرح سلامت هزار و ۶۵۰ تخت درمانی در استان وجود داشت و شاخص استانی به ۱٫۱۹ صدم یعنی به ازای هر هزار نفر بود در حالی که میانگین کشور ۱٫۵ بود.
تقی ریاحی افزود: با اجرای طرح تحول نظام سلامت ۸۰۰ تخت درمانی در گلستان اضافه شد و تعداد زیادی از طرح های زیرساختی حوزه درمان در شهرستان های استان که نیمه تمام رها شده بودند، با همت دولت و همکاری بنیاد برکت و خیرین مورد بهره برداری قرار گرفت.
وی گفت: به عنوان نمونه بهره برداری از بیمارستان فاطمه زهرا (س) نمونه بارز تحقق عدالت در عرصه نظام سلامت در استان گلستان است که امنیت درمانی را برای مردم این منطقه تا ۳۰ سال آینده تامین می کند.
وی استفاده از ۳۵۰ متخصص در مناطق محروم و ماندگاری آن ها برای ارائه خدمات درمانی، سامانه حذف پرداخت، وجود ۶۰۵ خانه بهداشت ملکی، ساخت یک بیمارستان ۱۵۵ تختخوابی و سه مرکز بهداشتی توسط بنیاد برکت، اجرای عملیات ۱۹ مرکز بهداشتی و درمانی، حمایت از تجهیز مراکز درمانی از جمله مرکز سوختگی گرگان را از دیگر خدمات دوساله اجرای طرح تحول نظام سلامت در گلستان برشمرد.
ریاحی همچنین از قول وزیر بهداشت برای ساخت مرکز آنژیوگرافی و قلب در شهرستان گنبدکاووس واقع در شرق گلستان خبر داد و گفت: تلاش می کنیم این طرح تا پایان سال آماده بهره برداری شود.
وی همچنین به آماده بهره برداری بودن کلینیک ویژه در شهرهای گنبد و کردکوی اشاره کرد و افزود: جهش هشت رتبه ای دانشگاه علوم پزشکی گلستان از ۱۸ به ۱۰ در میان حدد ۶۰ مرکز آموزشی پزشکی کشور دیگر موفقیت به دست آمده است.
در پایان این مراسم با اهدای لوح هایی از تلاش های مخبر دزفولی رئیس بنیاد برکت، یحیی روحی نیکوکار اهل کلاله، مرجان کلانتری پرستار نیکوکار، نصرت برزگر فرماندار کلاله به عنوان همکار در اجرای طرح های درمانی، دکتر علی آرین نیا عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی و علی عموزاد خلیلی معاون دانشگاه علوم پزشکی گلستان تقدیر شد.
مرکز فوق تخصصی جراحی قلب و عروق؛ تحقیقات گوارش و کبد و بخش سی تی اسکن شهید صیاد شیرازی گرگان از جمله طرحهایی بود که امشب با حضور وزیر بهداشت در گلستان مورد بهره برداری قرار گرفت.
مجموعه ورزشی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی گلستان نیز دیگر طرحی بود که مورد بهره برداری قرار گرفت.
استان گلستان یک میلیون و ۸۵۰ هزار نفر جمعیت در گستره ۱۴ شهرستان و ۲۹ نقطه شهری و هزار روستا دارد.