سید حسن قاضیزاده هاشمی در آیین انعقاد تفاهمنامه احداث بیمارستان ۲۵۰ تختخوابی تخصصی مادر و کودک و پلیکلینیک تخصصی حضرت صاحبالزمان (عج) در مسجد مقدس جمکران، افزود: اقدامات خوبی در حوزه بهداشت و درمان استان قم انجام شده و معتقد هستیم قم باید تابلوی خدمات جمهوری اسلامی باشد و خدمات ویژهای برای زائرین و مجاورین حرم کریمه اهل بیت (س) و مسجد مقدس جمکران ارائه شود.
وی ادامه داد: اقدامات خوبی در روند احداث بیمارستان یک هزار تختخوابی قم انجام شده و امیدوار هستیم با همکاری شهرداری قم شرایط برای شروع کار پیمانکار فراهم شود.
افق نیوز/وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در مورد روند ساخت بیمارستانهای نیمهکاره استان قم گفت: بیمارستان فرقانی با ۳۵۰ تخت خواب حداکثر تا پایان شهریورماه سال جاری، بیمارستان ۲۰۰ تختخوابی نیروگاه که در منطقهای محروم واقع شده تا پایان سال ۹۵ و مرکز درمانی خوانساری با ۲۲۰ تختخواب تا پایان سال ۹۶ به اتمام رسیده و مورد بهرهبرداری قرار میگیرد.
قاضیزادههاشمی با اشاره به مدت ساخت بیمارستان تخصصی مادر و کودک و پلی کلینیک تخصصی حضرت صاحبالزمان (عج) ابراز کرد: با لطف الهی و همت خیرین امیدواریم این بیمارستان در زمان مقرر که سه سال بعد است به بهرهبرداری برسد.
وی با اشاره به روند خدماترسانی در مراکز درمانی قم گفت: خدماتی که در بیمارستانهای نکویی، شهید بهشتی و … ارائه میشود توسعه یافته و در تمام بیمارستانهای قم طرح تحول سلامت در حال اجراست.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ضمن ابراز رضایت از عملکرد دانشگاه علوم پزشکی استان قم برای فراهم کردن زیرساخت خدمات درمانی با وجود کمبودها اظهار کرد: قم باید مجهزترین و بهترین دانشگاه علوم پزشکی بینالمللی را داشته باشد و امیدوار هستیم با لطف خدا و همت مضاعف مسؤولین شاهد توسعه آموزش عالی پزشکی در این شهر باشیم.
قاضیزادههاشمی با بیان اینکه قم جزء نخستین استانهایی است که زیر پوشش شبکه بهداشت قرار گرفت، اذعان کرد: با توجه به اینکه حاشیهنشین زیادی در قم وجود دارد یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت این استان زیر پوشش شبکه بهداشت هستند، یعنی به ازای هر ۳ هزار نفر یک مراقب سلامت و به ازای هر ۱۲ هزار نفر یک پایگاه سلامت وجود دارد.
وی خاطرنشان کرد: سعی داریم و امیدوار هستیم ظرف یک سال آینده برای همه اهالی استان قم پرونده الکترونیک سلامت تهیه شود تا وضعیت سلامت یا بیماریها مشخص شده باشد که خدمات درمانی به نحو مطلوبتری ارائه شود.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی یادآور شد: تفاهمنامه بیمارستان تخصصی مادر و کودک و پلیکلینیک تخصصی حضرت صاحبالزمان (عج) امروز با اجازه آیتالله مکارمشیرازی امضاء شد و با وجود اینکه این بیمارستان با رویکرد تخصصی برای مادران و کودکان است اما خدمات عمومی را نیز ارائه میدهد.
قاضیزادههاشمی با ابراز امیدواری از بهرهبرداری این بیمارستان در سه سال آینده گفت: قرارداد تفاهمنامه امروز بین تولیت مسجد مقدس جمکران و وزارت بهداشت که در جانب دیگر آن خیرین سلامت کشور هستند امضاء شد تا ساخت و ساز آن توسط خیرین هرچه زودتر انجام شود و پروژه به سرعت آماده بهرهبرداری قرار گیرد.
به گزارش ایسنا، همچنین وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی عصر جمعه از بیمارستان صحرایی مسجد مقدس جمکران بازدید کرد.
هاشمی که برای انعقاد تفاهم نامه احداث بیمارستان تخصصی و پلی کلینیک حضرت صاحب الزمان(عج) مسجد مقدس جمکران به شهر قم سفر کرده است پیش از آغاز برنامههایش به صورت سرزده از بخشهای مختلف بیمارستان صحرایی این مکان مقدس بازدید کرد.
وی ضمن ابراز رضایت از روند خدمترسانی در این بیمارستان گفت: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دانشگاه علوم پزشکی استان قم با تمام توان آماده خدمترسانی به زائران و نمازگزاران مسجد مقدس جمکران به ویژه در ایام نیمه شعبان هستند تا ان شاالله بدون هیچ مشکلی این جشنها برگزار شود.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: علاوه بر بخشهای درمانی، اورژانس ۱۱۵ استان قم نیز در این ایام آماده خدمت رسانی به زائران است تا در صورت بروز مشکل احتمالی بتواند مصدومان را به مراکز درمانی انتقال دهد.
بیمارستان صحرایی مسجد مقدس جمکران در شبستان امام رضا(ع) این مکان مقدس واقع شده که مجهز به اتاق عمل، جراحی آقایان و بانوان، اورژانس، داروخانه و غیره است.