5

واکنش بازیکن محبوب استقلالی ها درباره بازگشت به اردوگاه آبی

  • کد خبر : 190684
  • ۲۳ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۱:۵۷

هافبک ایرانی تیم الاهلی نسبت به شایعه بازگشت خود به استقلال واکنش نشان داد.

مجتبی جباری واکنش بازیکن محبوب استقلالی ها درباره بازگشت به اردوگاه آبی

مجتبی جباری که این روزها به منظور سپری کردن تعطیلات پایان فصل در تهران به سر می برد برای حضور در دور جدید تمرینات تیم الاهلی به قطر برمی گردد.

جباری یک فصل دیگر با تیم الاهلی قرارداد دارد و با روشن شدن وضعیت مدیریت باشگاه الاهلی پس از تغییرات احتمالی که در رأس این باشگاه به وجود خواهد آمد درباره ادامه همکاری اش با این باشگاه تصمیم گیری می کند.

دور جدید تمرینات این تیم قطری برای شرکت در لیگ ستارگان قطر از اول ماه جولای (۱۱ تیر ماه) آغاز می شود.

در مدتی که جباری در تهران به سر می برد بسیاری از طرفداران تیم استقلال در صفحه این بازیکن در اینستاگرام از وی تقاضا می کردند که به استقلال برگردد.

جباری درباره اینکه از او به عنوان یکی از خریدهای احتمالی استقلال یاد می کنند عنوان کرد: «من پارسال با الاهلى قرارداد ٢ ساله بستم و هنوز باید یک فصل دیگر براى این تیم بازى کنم.»

وی افزود: «از سوی دیگر، هیچ پیشنهادى از باشگاه استقلال ندارم. بنابراین هیچ اتفاق جدیدى به جز یک سرى شایعات نیفتاده است. امیدوارم استقلال فصل پیش را با موفقیت و جام سپرى کند.»

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=190684

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
[cov2019]