وی یکی از مصادیق ابزارهای سیاسی را انتشار فیشهای حقوقی ذکر کرد و گفت: من البته مخالف این هستم که در بخش دولتی حقوقهای نجومی به هر شکلی پرداخت شود. خاطرم هست در شرکت ملی صنایع مس ایران که مجمع برای پاداش تنها یک ماه حقوق درنظر می گرفت. این شرکت میلیاردها سود میداد اما سقف حقوق را دولت تعیین میکرد و حقوق مدیرعامل از برخی مهندسین قسمت هایی که کارشان سخت بود، پایینتر بود.
هاشم زایی بیان کرد: برای اینکه مطمئن شویم این حقوقها واقعی است یا خیر، باید منتظر نتیجه بررسی سیستمهای نظارتی مثل دیوان محاسبات باشیم، ولی نباید با این فیشها بیانصافی کرد و فقط بهانه برای فشار بر دولت باشند. تاکید میکنم که ما راجع به اینها حساس هستیم اما باید برای سه هزار میلیارد اختلاس هم حساس باشیم. یا ۶۰۰میلیارد دلار پولی که در طول هشت سال دولت های گذشته مصرف شد و این همه برای دولت بدهکاری ایجاد شد، هم حساس باشیم. اصلا اگر به خاطر خدا باشد باید برای هر دو حساس باشیم. اما اینها به خاطر خدا این کار را نمی کنند.
نماینده مردم تهران درباره تاثیر فضاسازی ها بر انتخابات سال ۹۶ نیز گفت:این جنگ روانی بی تاثیر نیست اما چون مردم ما هوشیار هستند و به این جوسازی ها عادت کرده اند نتیجه عکس می دهد.