حسن بهرامنیا در گفتوگو با ایسنا گفت: در خصوص این قراردادها یادآور میشوم ۱۵ مورد اشکال که توسط کارشناسان خبره، فنی، دلسوز و کارآمد مورد تایید دفتر مقام معظم رهبری احصاء شده و منتقدان نیز در این خصوص در جلسه فردا سخن خواهند گفت. با حل این اشکالات اجرای قراردادهای جدید نفتی باید اجرایی شود.
نماینده مردم نهاوند در مجلس با اشاره به منافع ناشی از اجرایی شدن قراردادهای جدید نفتی، گفت: اجرای این قراردادها موجب جذب سرمایهگذار خارجی، انتقال فناوریهای مدرن نفتی و گازی، افزایش تولید نفت و گاز، ایجاد رقابت بین پیمانکاران خارجی طرف قرارداد، افزایش قدرت مانور وزارت نفت در میادین مشترک نفت و گاز و برداشت صیانتی نفت میشود.
وی تاکید کرد: اگر مفاد قراردادهای نفتی وزارت نفت به درستی تدوین شده باشد و ناظر بر منافع، مصالح، حاکمیت ملی و منطبق با قوانین بالادستی و منویات مقام معظم رهبری باشد حتما به نفت کشور خواهد بود.
این عضو کمیسیون انرژی مجلس جلسه غیرعلنی فردا (یکشنبه) مجلس و حضور وزیر نفت در این جلسه را به نفع دولت و مجلس دانست و افزود: در این جلسه هم مخالفان و منتقدان قراردادها فرصت طرح دیدگاهها و دغدغههایشان را خواهند داشت و هم وزارت نفت به نمایندگی از دولت فرصت تشریح مزیتها و منافع ناشی از اجرای این قراردادها را پیدا خواهند کرد.