6

مخالفت بازیکن دو میلیاردی استقلال با اصرار مسئولان باشگاه

  • کد خبر : 200776
  • ۳۱ شهریور ۱۳۹۵ - ۹:۴۴

با وجود اصرار فراوان دست اندرکاران باشگاه استقلال هافبک نفوذی آبی ها حاضر نیست در راستای سیاست کاهش هزینه ها در مبلغ قراردادش تخفیف دهد.

بختیار رحمانی مخالفت بازیکن دو میلیاردی استقلال با اصرار مسئولان باشگاه

باشگاه استقلال به تازگی سیاستی اتخاذ کرده که از بازیکنان گرانقیمت خود برای فصل جاری تخفیف گرفته و از هزینه های خود کم کند.

یکی از این بازیکنان بختیار رحمانی است. بازیکنی که شنیده می شود قراردادی دو میلیارد تومانی با استقلال بسته است اما علیرغم بازی نسبتا خوب او مقابل ذوب آهن، هنوز نتوانسته خودش را در این تیم بزرگ آنطور که از وی انتظار می رفت، نشان بدهد.

بر همین اساس مسئولان باشگاه استقلال در چند نوبت مذاکراتی با رحمانی انجام داده اند تا از مبلغ قرارداد خود کم کند اما این بازیکن تا به حال زیر بار نرفته است.

البته باید به بختیار حق داد. این وظیفه باشگاه استقلال بود که نباید در فصل نقل و انتقالات هول می شد و چنین قرارداد سنگینی می بست و حالا هم باید تا ریال آخر آن را پرداخت کند.

رادنیوز

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=200776

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
[cov2019]