وی ادامه داد: بالاخره وقتی مردم شکایتی داشته باشند، باید معلوم شود کانالها متعلق به چه کسانی است. موضوع این است که میخواهند احترام به حقوق افراد بگذارند. در حال حاضر فضای مجازی گسترش پیدا کرده و زمانی که یک خبر انعکاس پیدا میکند، غلط نباشد و آبروی مردم نرود. اکنون دست هیچکس به جایی بند نیست اما با انجام این کار معلوم است کدام کانال و چه کسی خبر را منتشر کرده و میتوان از آن شکایت کرد وگرنه اصلا بحث بازرسی محتوا و … نیست.
وى اظهار کرد: این مساله تصمیم شورای عالی فضای مجازی است و مجری آن نیز وزیر فرهنگ است.
وزیر ارتباطات درباره قرار گرفتن دفاتر پیشخوان دولت در زیر مجموعه دولت، گفت: اصلا دولت نمیخواهد این دفاتر دولتی شوند، بلکه اعتقادش بر این است که اینها باید خصوصی بمانند. ما الان در حال واگذاری دو پروانه خصوصی پست هستیم.
وى افزود: من در چند سفری که به قم رفتم اتفاق عجیبی دیدم؛ تعداد دیتاسنترهایی که در قم به وجود آمده در هیچ شهر و استان ایران به غیر از تهران که استثنا است، وجود ندارد. مثلا تمام نوشتهها، کتابها و سخنرانیهای آیتالله جوادیآملی به صورت آنلاین در ایران و همه جای دنیا قابل دسترسی است. همچنین بسیاری از مراجع به این شکل عمل میکنند. در شهرستان نور نیز بسیاری از نوشتههای قرآنی و کتب دینی در سرور این شهرستان آمده است.