وی ادامه داد: استفاده از نامهایی که حتی در حد وزارت نیز موفق نبودهاند یا نامهایی که در انتخابات مختلف به هر دلیلی نتوانستند موج انتخاباتی ایجاد کنند، نمیتواند مشکل اصولگرایان را حل کند.
فلاحتپیشه با بیان اینکه مشکل نخبگان اصولگرا این است که شعاع دید آنها محدود به حوزه محفلی است، خاطرنشان کرد: به عبارتی اصولگرایان حزبی حرف میزنند اما محفلی عمل میکنند و تا زمانی که اینگونه عمل کنند در انتخابات ریاست جمهوری موفق نخواهند شد.
نماینده سه دوره مجلس شورای اسلامی درباره اینکه چقدر احتمال دارد اسامی مطرح شده، آدرس اشتباه باشد تا کاندیدای اصلی جریان اصولگرا نسوزد نیز گفت: من چنین دید استراتژیکی بین آنها نمی بینم. چنین سابقه ای هم نزد این آقایان سراغ ندارم. برخی اصولگرایان استاد سوزاندن مهره های سیاسی هستند و اگر کسی در حوزهای موفق شود، او را برای تمامی حوزه ها مطرحش میکنند و خیلی زود او را میسوزانند.
او تاکید کرد: البته این وضعیت به معنای پیروزی روحانی نیست. اعتقاد دارم رقیب آقای روحانی، مدیران او هستند یعنی بدنه دولت روحانی با سیاست های او همراه نیستند. اگر روحانی بخواهد آسیب شناسی کند ابتدا باید به سراغ کابینه و مدیران خودش برود. انتخابات آینده بر بنیاد کارآمدی شکل می گیرد و متاسفانه هنوز در بسیاری از شاخص های کارآمدی خوب عمل نشده است.
فلاحتپیشه گفت: ما در آستانه انتخابات، شرایطی را داریم که دولت مستقر هنوز نتوانسته رای لازم را برای انتخابات آینده ایجاد کند و رقیب اصولگرا هم هنوز کاندیدایی ندارد. اگر شرایط اینگونه پیش برود در انتخابات آینده با کاهش جدی سطح مشارکت مواجه می شویم اما اگر دولت کارآمد عمل کند، شرایط به نفع آن می چرخد.
وی اظهار کرد: این شرایط پیشاانتخاباتی است و در آینده شرایط فرق می کند اما در شرایط کنونی هیچ کدام از دو جریان نمی توانند ۵۰درصد موردنیاز را کسب کنند.