5

خواص درمانی سمنو چیست؟

  • کد خبر : 213668
  • ۱۵ اسفند ۱۳۹۵ - ۲۲:۰۰

عید فرصت مناسبی است تا با خوردن برخی خوراکی‌های سفره هفت‌سین بیماری‌ها را ریشه‌کن کنید.

ریحانه نگاری متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با بیان اینکه سمنو از عصاره جوانه گندم تشکیل می شود، گفت: سمنو حاوی موادی چون سلنیوم، فسفر، کرومیوم، روى، آهن، مس و انواع ویتامین‌ها است. مخلوط عصاره جوانه گندم با آرد کامل باعث شیرین شدن سمنو شده است.
نگاری با تاکید بر اینکه آنتی اکسیدان موجود در سمنو سرطان را کاهش می دهد، اظهار داشت: استفاده از بتاکاروتن موجود در سمنو از بروز آسیب به سیستم های عصبی، بینایی و ایمنی جلوگیری می کند.
وی با بیان اینکه سمنو حاوی اسید فولیک نیز است، تاکید کرد: مبتلایان به کم خونی در تعطیلات نوروزی می‌توانند با مصرف این ماده غذایی، بیماری خود را کنترل کنند.
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی با تاکید بر اینکه خوردن سمنو باعث رشد جسمی و ذهنی کودکان می شود، عنوان کرد: استفاده از این ماده غذایی تاثیر بسزایی در درمان عوارضی همچون ریوی، کمبود وزن، وجود فسفات در ادرار، سوءهاضمه، پادرد، مخملک، تب برفکى، نامنظم شدن ضربان قلب، دیابت، ریزش مو، یبوست و زخم هاى قرنیه دارد.
نگاری ادامه داد: درمان مشکلاتی چون واریس، بى خوابى، پرکاری تیروئید، وجود خون در ادرار، زخم ها، فلج شدن، عفونت در بدن، برى برى، سرگیجه، آرتروز، زخم یا تورم زبان، آرتریت پا و شبکیه، پارکینسون، عوراض یائسگى، حالات روحی و روانی، هپاتیت و یرقان نیز با مصرف سمنو امکان پذیر است.
نگاری با اشاره به اینکه استفاده از سمنو باعث بهبود سختی زایمان، نازایی و شیردهی می شود، بیان کرد: استفاده از این ماده غذایی باعث کاهش کالری بدن و کلسترول خون می شود.
لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=213668

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
[cov2019]