5

ماهی‌ها چگونه دودی می شوند؟ +تصاویر

  • کد خبر : 213911
  • ۱۷ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۲:۵۹

ماهی‌ها ۸ شبانه روز در دود خانه می مانند و هر دو یا سه ساعت آتش دود خانه تجدید می‌شود تا خشک و آماده شوند.

مراحل درست کردن ماهی دودی به اینصورت است که ابتدا شکم ماهی‌ها تخلیه و شستشو می‌شود . بعد از آن به مدت ۹ تا ۱۰ روز  در حوضچه های آب نمک قرار می‌گیرند تا نمک را به خودشان بگیرند .

در مرحله بعدی اصطلاحا فیل می‌شوند یعنی ساقه های باقی مانده از برنج را که قبلا انبار کرده بودند ،در داخل دهان ماهی فرو و روی چوب آویزان می‌کنند و دوباره در حوضچه آب خالی شستشو می‌شوند بعد از شستشو بر روی خارک قرار می‌گیرند.
بعد از یک ساعت که ماهی‌ها بر روی خارک ماند و آب روی ماهی ها تخلیه و تقریبا خشک شد، برای گذاشتن در دود خانه آماده می‌شوند.
ماهی‌ها ۸ شبانه روز در دود خانه می مانند و هر دو یا سه ساعت آتش دود خانه تجدید می‌شود.
منبع: باشگاه خبرنگاران
لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=213911

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
[cov2019]