4

چگونه می‌توان از بروز «اسهال مسافرتی» پیشگیری کرد؟

  • کد خبر : 214814
  • ۲۷ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۷:۱۷

یک فوق تخصص گوارش و کبد عنوان کرد: برای پیشگیری از بروز اسهال مسافرتی به مسافران نوروزی توصیه می‌شود علاوه بر رعایت نکات بهداشتی از مصرف آب‌های غیربسته‌بندی و تهیه غذا از دستفروشان خودداری کنند.

درد معده

محمد جعفر فره‌وش، فوق تخصص گوارش و کبد در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری آنا با بیان اینکه به افراد توصیه می‌شود در سفرهای نوروزی موارد بهداشتی را به خوبی رعایت کنند، گفت: مسافران نوروزی طی سفر باید از مصرف آب‌ و مواد غذایی غیربهداشتی خودداری و حتما از آب‌های بسته بندی استفاده کنند و در صورت تمایل به صرف غذا در رستوران، حتما به مراکز دارای مجوز و بهداشتی مراجعه کنند.

وی افزود: اگر افراد به آب بسته بندی شده دسترسی نداشتند باید آب آشامیدنی را قبل از مصرف به خوبی بجوشانند و بعد از خنک شدن مصرف کنند.

این استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران در ادامه یادآور شد: هم‌چنین به مسافران نوروزی توصیه می‌شود مواد غذایی کنسرو شده را حتما قبل از مصرف به خوبی بجوشانند و سپس مصرف کنند.

فره‌وش با تاکید بر اینکه به افراد توصیه می‌شود از تهیه آب و مواد غذایی از دستفروشان خودداری کنند، گفت: مصرف مواد غذایی و آشامیدنی غیراستاندارد احتمال ابتلا به اسهال مسافرتی و باکتری اشریشیا کلی (باکتری بیماری‌زا در روده) را افزایش می‌دهد.

وی خاطرنشان کرد: هم‌چنین به مسافران توصیه می‌شود علائمی مانند تهوع، دل درد، دلپیچه، اسهال، درد و سوزش معده و سوزش ادرار را جدی تلقی کنند و سریعا به پایگاه‌های اورژانس و یا مراکز درمانی مراجعه کنند، زیرا هر یک از علائم فوق می‌تواند علامت بروز اسهال مسافرتی باشد.

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=214814

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
[cov2019]