2

ساخت داروی جدید برای ترمیم دی ان ای

  • کد خبر : 215604
  • ۰۵ فروردین ۱۳۹۶ - ۰:۵۴

محققان دانشگاه‌های هاروارد و نیوساوت‌ولز در آمریکا یکی از مکانیزم‌های کلیدی را که مانع ترمیم دی ان ای در بدن می شود، شناسایی کردند.

 

به گزارش روز جمعه گروه اخبار علمی ایرنا از ساینس دیلی، محققان با استفاده از این اطلاعات در یک آزمایش توانستند کارآیی سلول‌های یک موش پیر را به طور کامل بازیابی کنند تا به سطح کارآیی یک موش جوان برسد.
محققان در سال ۲۰۱۱ میلادی در جریان تحقیقاتی که در مورد نقش مولکول‌هایی به نام NAD در بدن انجام گرفت، یک ترکیب شیمیایی موسوم به NMN ساختند که موجب تولید مولکول‌های NAD می شد و قابلیت جذب قند در بدن موش‌های مبتلا به دیابت را بازیابی کرد و متابولیسم بدن آن‌ها را به وضع طبیعی باز گرداند. اکنون محققان با تغییر جزئی آن ترکیب شیمیایی توانستند به درون سلول‌ها نفوذ کنند و مانع پیری آن‌ها شوند.
مولکول‌های NAD نقش بسیار مهمی در تعامل بین برخی از پروتئین‌های بدن بر عهده دارند و کارکرد کلی بدن را کنترل می کنند؛ اما به مرور زمان مولکول های NAD ضعیف‌تر می شوند و در نتیجه علائم پیری در بدن ظاهر می‌شود. محققان برای از بین بردن این علائم، با استفاده از ترکیب NMN مولکول‌های NAD جدید در بدن تولید می‌کنند.
آنها امیدوارند ظرف چند سال آینده بتوانند داروی ضدپیری را تولید کنند. همچنین انتظار می‌رود با استفاده از این شیوه بتوان ساختار دی ان ای را که در اثر تشعشعات اتمی آسیب دیده است، درمان کرد.
گزارش کامل این تحقیقات در نشریه Science‌ منتشر شده است.

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=215604

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
[cov2019]