به گزارش خبرنگار مهر، اسحاق جهانگیری نامزد دوازدهمین انتخابات ریاست جمهوری ایران امشب در گفتگوی خود با شبکه خبر سیما، با بیان اینکه نیروهای انتخابی در کابینه آینده قطعا پاکدست و متخصص خواهند بود، اظهار داشت: نیروهای جوان نیز فرصت مناسبی برای توسعه کشور هستند.
وی درباره میزان جایگاه جوانان در کابینه احتمالی خود گفت: من طرفدار طی کردن مدیریت پله ای هستم، نه مدیریت آسانسوری که فردی به دلیل وابستگی به اشخاص یکدفعه مراتب مدیریتی را طی کنند.
معاون اول حسن روحانی با بیان اینکه در کابینه باید حتما افراد جوان را داشته باشیم، تصریح کرد: در کابینه آینده سهم جوانان بیشتر خواهد شد و متوسط سن اعضای کابینه ۴۵ سال خواهد بود
وی در پاسخ به این سوال که آیا از نزدیکان شما هم در کابینه حضور خواهند داشت یا خیر، گفت: سیستم مدیریتی من تاکنون به گونه ای بود که حتی یک از بستگان من هم در حوزه ای که مسئولیت داشته ام حضور نداشت اند؛ ممکن است آنها هم افراد توانمندی باشند اما می توانند در دیگر حوزه ها مشغول بکار شوند.
نامزد انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه تصور من از اداره کشور با دیگران متفاوت است، افزود: برخی سبک های مدیریتی به گونه ای است که مسائل ساده را بحرانی می کنند، سپس در حل آن می مانند؛ نباید گذاشت مسائل به بحران تبدیل شود.
جهانگیری همچنین درباره میزان برخورداری از روحیه انقلابی در کابینه آینده اظهار داشت: مهمترین آرمان انقلاب اسلامی، استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی بوده و انقلابی هم کسی است که بدنبال این آرمانها باشد؛ انقلابی بودن به معنای بحران سازی و خشونت نیست.
منتقدان آژیر خطر را برای دولت روشن می کنند
وی همچنین در پاسخ به این سوال که آیا توان کار با منتقدان را در کابینه آینده خواهید داشت یا خیر، تصریح کرد: کسانی که از سیاست ها و عملیات اجرایی دولت انتقاد می کنند، کمک می کنند که دولت بهتر حرکت کند وگرنه دولت به پرتگاه و جاهای خطرناک می رود.
نامزد انتخابات ریاست جمهوری اظهار داشت: منتقدان به موقع چراغ قرمز و آژیر خطر را برای دولت روشن می کنند.
معاون اول دولت یازدهم همچنین در پاسخ به این سوال که آیا از دوربین شبکه خبر به مردم قول می دهید که نگاهتان برای حل مشکلات به درون کشور باشد، گفت: نگاه به بیرون به معنای اینکه منتظر باشیم تا امکاناتی بیاید و مشکلات حل شود، حتما اشتباه است.
جهانگیری در توضیح این نکته اظهار داشت: ما بهترین منابع نفت و گاز و معادن داریم، در شمال و جنوب، دریا را داریم و با ۱۵ کشور همسایه ای؛ ما باید از این فرصت ها بهره ببریم در عین حال نمی نمی توانیم یک اقتصاد محصور داشته باشیم.
وی افزود: ما طبق آمارهای جهانی رتبه ۱۸ اقتصاد دنیا را داریم و باید بتوانیم فناوری روز را وارد کشور کنیم و اقتصاد را برونگرا نگه داریم.
این نامزد انتخابات ریاست جمهوری در ادامه، کشورهای همسایه و مسلمان را اولویت نخست تعاملات اقتصادی و فرهنگی خود خواند و عنوان کرد: در نقاط دیگر جهان از جمله آفریقا، آمریکا و اروپا نیز جاذبه هایی است که باید بر اساس منابع و امنیت ملی از آنها استفاده کنیم.
جهانگری در پایان در پاسخ به این سوال که اقدام عملی دولت شما در مقابل تحریم های احتمالی آمریکا چه خواهد بود، تصریح کرد: تحریم های آمریکا تاکنون هیچ تاثیری بر اقتصاد ایران نداشته؛ تحریم های آمریکا وقتی موثر واقع میشود که دنیا مخصوصا کشورهای اروپایی را همراه کند؛ مهمترین هنر ما این است که بتوانیم با دیپلماسی، دنیا را با خود همراه کنیم.