افق نیوز به نقل از پایگاه خبری مرآه الجزیره، خانواده «منیر عبدالله احمد آل آدم» فعال عربستانی در بیانیهای حکم اعدام برای این جوان ۱۹ ساله را «ظالمانه» خواند و تاکید کرد که جامعه جهانی و سازمان ملل باید مسئولیت نجات وی از اعدام و آزادی وی از زندان را بر عهده بگیرند.
در این بیانیه آمده است که چگونه ممکن است بدون اجازه دادن به وکیل مدافع برای حضور در جلسات تحقیق و محاکمه می توان حکم اعدام را صادر کرد. علاوه بر آن، شکنجه جسمی و روحی منیر باعث شد که حس شنوایی خود را از دست بدهد.
دادگاه ریاض می گوید که منیر به جرم «حمله علیه پلیس» در جریان تظاهرات قطیف در سال ۲۰۱۱، به اعدام محکوم شد.
روزنامه ایندپندنت در چهارم نوامبر سال ۲۰۱۶ در گزارشی درباره نحوه اعتراف گرفتن از منیر آل آدم نوشت: وی پس از ضرب و شتم شدید از سوی بازجویان زندان اعتراف نامه را امضا کرد.
روزنامه تایمز انگلیس در گزارشی نوشت: فعالان حقوق بشر عربستانی و بین المللی نگران اعدام یکی از معترضان نابینا و ناشنواست که تنها یکی از گوش هایش شنوایی داشت اما بر اثر شکنجه آن را هم از دست داده است؛ فردی که متهم است در اعتراضات منطقه شرقی القطیف در سال ۲۰۱۱ مشارکت کرده است.
گزارش گروه حقوقی مخالف مجازات اعدام موسوم به « Reprieve » تصریح می کند که دهها نوجوان و جوان عربستانی در یک روز در ماه ژانویه سال گذشته به اتهام های سیاسی در عربستان اعدام شدند و رژیم عربستان سعودی می گوید که بعضی از آنها وابسته به القاعده هستند و اکنون منیر آل آدم نیز در آستانه ابتلا به سرنوشتی مشابه با اعدام شدگان کم سن و سال عربستانی است.