وی گفت: این شناور از نوع شناورهای نیمه سخت به شمار می آمد و جزو ۳۹ فروند شناور مغروقه ای است که قرار است از بستر اروندرود خارج شود.
دریس اضافه کرد: عملیات خارج سازی این مغروقه در راستای ارتقای ایمنی و پاکسازی رودخانه اروند رود پس از ۲ ماه تلاش شبانه روزی و به دست متخصصان داخلی انجام شد.
وی به آغاز عملیات خارج سازی ۳۹ فروند مغروقه اروندرود با اعتبار ۶۲۵ میلیارد ریال از شهریور پارسال اشاره کرد و بیان داشت: تاکنون ۱۸ فروند مغروقه در اروندرود با همت متخصصان داخلی خارج شده است.
مدیرکل بندر و دریانوردی خرمشهر افزود:از سال ۱۳۷۲ تاکنون ۱۸۱ فروند شناور مغروقه شامل ۵۶ فروند شانور مغروقه از اروند رود و ۱۲۵فروند از رودخانه کارون خارج شده است.
وی اظهارکرد: با پاکسازی کامل رودخانه های اروند و کارون تردد و پهلوگیری شناورهای با تناژ بالا در بندرخرمشهر میسر می شود و این امر موجب رونق اقتصادی و توسعه منطقه خواهد شد.
به گزارش ایرنا خرمشهر به دلیل واقعشدن در مجاورت خلیج فارس و کشور عراق، از اهمیت استراتژیک اقتصادی، تجاری و سیاسی ویژهای برخوردار است.
نخستین اسکلهٔ خرمشهر در سال ۱۳۰۸ خورشیدی و در جریان پهلوگرفتن یک فروند اقیانوسپیما به بهرهبرداری رسید.
بندر خرمشهر یکی از بنادرکانتینری کشور در خلیج فارس بوده و به دلیل همجواری با کشور عراق، یک منطقه استراتژیک از نظر تجاری و سیاسی محسوب می شود که با قرار گرفتن در محدوده منطقه آزاد تجاری اروند و نزدیکی به پالایشگاه آبادان و صنایع فولاد خوزستان فرصت مناسبی برای سرمایه گذاری در آن فراهم است.
توسعه پایانه بندر خرمشهر و ساخت یک پایانه استاندارد در زمینی به وسعت ۳۰ هکتار در دستور کار قرار دارد.