‘محمدرضا معتمدی’ روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی ایرنا افزود: از زمان اجرای طرح یارانه ها، پخت نان تا حدودی بهبود یافته است و بیکربنات و نمک کمتری در پخت نان ها استفاده می شود.
وی اضافه کرد: نه تنها افراد دارای نارسایی قلبی باید از نان و غذاهای کم نمک استفاده کنند بلکه افراد سالم نیز برای جلوگیری از ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی باید در استفاده از نمک تعادل را رعایت کنند و ترجیحا نان ها و غذاهای کم نمک مصرف کنند.
این متخصص قلب و عروق اضافه کرد: افرادی که دارای نارسایی قلبی هستند بهتر است از نان های کم نمک استفاده کنند.
معتمدی گفت: افرادی که دارای فشار خون متوسط هستند به شرطی که به غذای خود نمک اضافه نکنند، می توانند نان های کم نمک را مصرف کنند.
وی تصریح کرد نانهایی که سدیم کمتری داشته باشد، نانهای کم نمک بوده و برای مبتلایان به فشار خون بالا مناسب است.
معتمدی گفت: نانهایی که حاوی جو یا شوید باشد از افزایش کلسترول و چربی خون جلوگیری کرده و برای مبتلایان به چربی خون بالا مفید است.