وی ادامه داد: از آنجایی که او بدون داشتن دلیل موجه ترکیه را ترک کرده، به مفهوم فسخ یک طرفه قرارداد است که در فیفا ثابت شده که این فسخ موجه نبوده است و بازیکن بابت آن باید چهار ماه محروم شود. پرسپولیس هم بعد از فسخ او را به خدمت گرفت و قضات شورای حل اختلاف فیفا فرض را بر این گذاشتهاند که پرسپولیس در این فسخ یکطرفه، تحریککننده بازیکن بوده و بابت این از دو پنجره نقلوانتقالات محروم شده است.
نصیرزاده در پاسخ به این پرسش که «آیا باشگاه پرسپولیس میتواند به محرومیت طارمی و خودش اعتراض کند؟»، گفت: چون این محرومیت بیش از سه ماه است، پرسپولیس میتواند به دادگاه لوزان سوئیس اعتراض کند. البته یک قاعده در فیفا وجود دارد، اینکه آرای صادره در صورت صدور حتی اگر قابلیت تجدید نظرخواهی داشته باشد، باید اجرا شود. به همین دلیل رأی صادره در این رابطه دارای قابلیت اجرایی است.
کارشناس حقوقی فوتبال در پاسخ به پرسش این پرسش که «آیا فدراسیون فوتبال هم در این بین مقصر بوده است؟»، خاطر نشان کرد: فدراسیون فوتبال در این ماجرا فقط نقش واسطه را دارد و باشگاهها کاملاً مستقل بوده و مسئول تمام رفتارهایشان هستند. به همین دلیل فدراسیون مطلقاً در تمام پروندههای حقوقی که باشگاههای ایرانی محکوم میشوند هیچ نقشی ندارد و این اشتباه معمولاً توسط باشگاهها صورت میگیرد و باید تاوان آن را هم پرداخت کنند.
وی افزود: در واقع باید گفت که برای بخشش طارمی و پرسپولیس امیدواری کمی وجود دارد. الان مدت زمان یک ماهه برای پرداخت خسارت وجود دارد که اگر بعد از این هم پرداخت نشود پرونده به کمیته انضباطی فیفا میرود. آنجا مسئول دبیرخانه نامهای به باشگاه پرسپولیس میزند که شما باز هم سه هفته مهلت دارید که بدهی را پرداخت کنید، در غیر اینصورت با برخورد ما مواجه خواهید شد. برخورد آنها ابتدا کسر سه تا ۱۲ امتیاز و در مرحله بعد سقوط به دسته پایینتر است.
نصیرزاده در پایان اظهار داشت: بهتر بود که طارمی و باشگاه پرسپولیس در این رابطه از افرادی که حقوق فوتبال را میدانستند مشورت میگرفتند نه آن حقوقی که در دانشکده حقوق تدریس میشود!
تسنیم