رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستادکل نیروهای مسلح ادامه داد: این مصوبه در حالی در مجلس مطرح شد که نمایندگان بدون بررسی دقیق آمار و اطلاعات، نسبت به آن رای گیری کردند؛ لذا پس از تصویب ما در جلسات مختلف با نمایندگان اعلام کردیم که در صورت اجرایی شدن، تامین نیروهای مسلح کشور با مشکل مواجه خواهد شد.
وی گفت: در این جلسات ما عنوان کردیم که در صورت اجرایی شدن این مصوبه، طی ۲ تا ۳ سال ابتدایی پس از اجرا، بیش از ۱۵۰ هزار نفر مشمول این کسر خدمتها میشوند ولی نمایندگان مجلس عنوان میکردند که این تعداد در هر سال بیش از ۱۲ تا ۱۵ هزار نفر نخواهد بود لذا ما عنوان کردیم که با توجه به آمار نمایندگان، سالانه ۲۰ هزار نفر را بر اساس اولویت امتیازاتشان در شمول معافیتهای ایثارگری مذکور قرار خواهیم داد.
کمالی افزود: بعد از انجام ثبت نام اولیه مشخص شد که آمار مورد بحث به اطلاعات و آمار ستاد کل نیروهای مسلح نزدیکتر است و ۲۰۰ هزار نفر واجد شرایط این کسرخدمتها قرار دارند.
رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیروهای مسلح با تاکید بر اینکه لیست ۲۰ هزار نفر در اولویت این قانون در سال جاری مشخص شده است گفت: نمایندگان مجلس این تصور را داشتند که مشمولان در حال خدمت که دارای سابقه حدود ۱۴ تا ۱۵ ماه ایثارگری والدین خود هستند نیز میتوانند از این کسرخدمتها بهرهمند شوند ولی ثبت نام اولیه نشان داد که عملاً این افراد در اولویت سال جاری نخواهند بود و حتی کسانی که ۲۴ ماه سابقه ایثارگری دارند نیز در این لیست قرار نخواهند گرفت و تنها فرزندان ایثارگرانی که سابقه ایثارگری در حدود ۲۸ یا ۲۹ ماه دارند در اولویت بهرهمندی از کسرخدمت در سال جاری خواهند بود.
وی اضافه کرد: لذا قرار است در جلسهای مشورتی با نمایندگان مجلس، این موضوع به اطلاع آنها برسد و در صورتی که اصرار بر اجرایی شدن کسرخدمت ایثارگری بر اساس همین روش داشته باشند، تا پیش از ۱۰ بهمن ماه، لیست ۲۰ هزار نفر را اعلام خواهیم کرد.
کمالی در پایان خاطرنشان کرد: پیشنهاد ما به نمایندگان مجلس این بود که برای عادلانهتر بودن اجرای کسرخدمت فرزندان ایثارگر، بهتر بود بجای یک ماه کسر خدمت در ازای هر ماه سابقه ایثارگری، ۹ روز را مدنظر قرار میدادند تا بجای بهرهمندی ۲۰ هزار نفر از این کسر خدمتها در هر سال، همه مشمولان از این کسر خدمت بهرهمند شوند.
منبع: تسنیم